2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به شما گفته لمینت کردم؟  کاور خیلی مرتب تر میشه . لمینت تقریبا هزینش بیشتره به خاطر همین ...

اصلا نگفت به من،من لمينيت كردم عكسشو گذاشتم،گفتم اگه خوشم نيومد ريموش ميكنم دفعه بعد

هزینش چقد شد چقد میمونه؟ خوشگل شده

مرسي عزيزم.تازه ناخونام خيلي داغون بود،كوتاهه كوتاه،اگه بلندتر باشه قشنگتر ميشه،ازم ٩٠گرفت به نظرم خيلي خوب بود واسه لمينيت،موندگاريشو الآن نميتونم بگم،چون تازه سه روزه انجام دادم فعلا راضيم عزيزم

لاك نمازي نميدونم چيه عزيزم.لاك ميزنم بعد روش تاپ كات ميزدم،بدم ميومد ميپريد،دوست دارم ناخونام هميشه ...

لاک نمازی زود میپره و پاک میشه ... لاکای باکیفیت بزن لاک سه بعدی خوبه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
لاک نمازی زود میپره و پاک میشه ... لاکای باکیفیت بزن لاک سه بعدی خوبه

من تاپ كات ميزنم،لاكام خوبه،ولي بعد چند روز يه جوري ميشه عزيزم،الآن لمينيت اكيه،من به خاطر شغلم خيلي دستامو ميشورم و ضدعفوني ميكنم،همش دستكش لاتكس دستمه،يه چيزي ميخوام محكم باشه و مقاوم