2777
2789
عنوان

مشکل تمرکز

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست
نه آزمایش تیرویید دادم مشکلی ندارم  فک میکنم وسواس فکریه دو سال شده قرص میخورم ولی هیچ فرقی نک ...

اسم قرصات چیه؟

دکترت مطمئنه چون دکتر من یه بار تشخیص اشتباه داد عوضش کردم

منم قرص میخورم

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم قرصات چیه؟ دکترت مطمئنه چون دکتر من یه بار تشخیص اشتباه داد عوضش کردم منم قرص میخورم

من افسردگی دارم 

ولبان ٱسنترا دولوکستین الانزاپبن لاموژین 

شما برا چی قرص میخوری ؟

من افسردگی دارم  ولبان ٱسنترا دولوکستین الانزاپبن لاموژین  شما برا چی قرص میخوری ؟

عزیزم یه سوال میپرسم جوابش خیلی مهمه خیلی دقت کن

شبایی که قرصاتو نمیخوری خوابت میبره؟منظورم اینکه اگه یه روز قرصاتو نخوری خوابت میبره یا بدون قرص نمیتونی بخابی؟؟؟

من وسواس فکری دارم

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

چکار کردی که الان تمرکز داری ؟

کاره خاصی نکردم باافکارم دوست شدم شاید بنطرت خنده دار بیاد اما این واقعا بدرد بخوره سعی کن از فکر کردن خسته نشی منطورم فکرای مزاحمه اوایل اذیت میشی ولی بعد عادت میکنی من یه دفتر دارم گاها ک دیگ میبینم نمیکشه مغزم میشینم مینویسم من نقاشم نقاشیم خیلی کمک میکنه به تمرکز زیاد 

کاره خاصی نکردم باافکارم دوست شدم شاید بنطرت خنده دار بیاد اما این واقعا بدرد بخوره سعی کن از فکر کر ...

افکار من همش افکار منفی نیست که شما میگی با افکارم دوست بشم .اینجوریه که من الان با شما دارم حرف میزنم دو ساعت دیگه اینا تو ذهنم تکرارمیشه خودبخود