2777
2789

پودر مسمن عالیه. 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه عوارض دارا؟توضیح بده لطفن

ن عزیزم داداشم مصرف کرد پسرخالم هم همینطور واقعا لاغر بودن ب معن واقعی خداروشکر جون گرفتن و هنوزم خوب موندن همونجور.... داروخونه ها دارن گلم. ترکیباتش نارگیل. بادوم. کتیرا و شکر قرمز هستش. توی ی لیوان تقربیا بزرگ شیر با ی قاشق عسل مخلوط کن و قبل از ناهار بخور خیلی خوب و مؤثره عکسش رو الان میفرستم 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
منم مثل تو همش میسوزه یک کیلو چاق نمیشم.قدم ۱۵۸ وزنم ۵۴ میخوام بشم ۶۰ تپل

۶۰ زیاده همون ۵۷ بشی عالیه 

منم ۱۵۸ قدم ۵۷ کیلو شده بودم جیگر شده بودم اووف😂

ولی الان ۵۵ با لباسم 😕چاقم نمیشم لنتی

امضا در حال ساخت....
منم چند شب به پسرم دادم ، البته دکتر براش نوشته، ولی تاثیری نداشته به سختی هم می خورش میگه بد مزه س ...

چند شب ک تاثیرش رو نشون نمیده گلم باید حداقل ی ماه دوماه مصرف کنی. پودرش ب خاطر کتیرا ی کم بد خوره ولی با عسل ک می‌دادیم داداشم میخورد(اونم بچه س

تروخدا  یعنی چاق میشی برگشت نداره

آره خیلی خوبه 

چند شب ک تاثیرش رو نشون نمیده گلم باید حداقل ی ماه دوماه مصرف کنی. پودرش ب خاطر کتیرا ی کم بد خوره و ...

من می ریزم تو مخلوط کن کاملا میکس بشه

پسرم غر میزنه میگه آشغال توشه