2777
2789
عنوان

چجوری تو جمع جذابین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 61 پست
اخ گفتی...‌خیلی دلم میخواد از شر این حالت هام خلاص شم 

من یک تاپیک زدم .سکوت قدرت درونگراها ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز تو جمع حرفایی ک گفتی رو امتحان میکنم....خیلی جالب بود واسم....ممنون 

خواهش میکنم عزیزم 🥰

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

والا ما اگه چیزی نخوریم مهم نیست....خب دوست نداشتی حتما....انقد نباید مهم باشه ک 

ن ببین من  اینجور نیسم که یکی دستشتنگ باشه بگم چرا اینو نپخته. اونو نداره... ولی. همون مرغ هم ک جلوم گذاشته. اگه بد پخته باشه یکم برنج خالی میخورم تشکر میکنم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ممنون نازنین نگاهی انداختم.....این کتاب برای خودمون درونگراها هم خوبه یعنی کمک کنندا به بهبود روابط ...

عالیه ...

منم درونگرا بودم و خوندم ...

اولین حسی که این کتاب برات ایجاد میکنه این هست که خودت را بپذیری و قدرت های درونگرات را بفهمی .اینکه تو اتفاقا نقص نداری 

عالیه ... منم درونگرا بودم و خوندم ... اولین حسی که این کتاب برات ایجاد میکنه این هست که خودت را ب ...

سلام گل بابونه سایت💜

امیدوارم حالتون خوب باشه کروناتونم تموم شده باشه انشاالله

من تو تاپیکه (من یه مدت از سایت مرخصی گرفتم)یه سوالی پرسیدم از شما خیلی ممنون میشم جواب بدید 

سوالم این بود که برایه رهایی از بیماریه روانیه (تله بی ارزشی و رهاشدگی )باید چیکار کرد؟ویکیم اینکه غیر از سخنرانی هایه دکتر شیری شما چه ایده هایه دیگه ای برایه رفع این بیماری دارین؟

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

من به شخصه دنباله جذاب بودن نیستم

انسنانها معمولا سطحی نگر و ظاهربین هستن برام مهم نیست ظاهرم چجوری قضاوت میشه

خوبه که باطنمون زلال و دانا باشه که شیفته ذهنه هوشمندمون بشن نه ظاهره مثلا زیبا یا خوشمزگی هامون

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
سلام گل بابونه سایت💜 امیدوارم حالتون خوب باشه کروناتونم تموم شده باشه انشاالله من تو تاپیکه (من ی ...

سلام عزیزم 😍😍😍

تو تاپیک آخرم قرار هست مفصل در مورد مهرطلبی .ترس از رهاشدگی و ... صحبت کنم ...

همه افرادی که این مشکل را دارند ، از درون حالشون خوب نیست .یا اعتماد به نفس ندارند .یا عزت نفس .یا یه مشکلی از گذشته ایجاد شده و باعثش شده و از درون تاثیر عمیق گذاشته ...دارم در موردش مینویسم .ایشاله تو تاپیک بذارم ...

شاید افراد تاثیر ورزش را ندونن .

اینکه وایسی جلوی آیینه و عاشقانه خودت را نگاه کنی و ورزش کنی و ریلکس کنی .خودش شروع خوبی هست .هر کاری که به خودت بها بدی ...

من مسیری که رفتم اینطور بود که به خودم حس خوب گرفتم .همون تاپیک من خودم را دوست دارم بانوآرتمیس ...یا درس "منِ ارزشمند " دکتر شیری ...

تقویت و یادگیری EQ

اینها را مفصل درموردش میگم ...

سلام عزیزم 😍😍😍 تو تاپیک آخرم قرار هست مفصل در مورد مهرطلبی .ترس از رهاشدگی و ... صحبت کنم ... ه ...

چنین خوب چرایید؟

واقعا نیاز داریم همه ما به تجربه ها و حرفایه گرانقدره شما

اتفاقا من ورزش میکنم یکمی تو تاپیکه اخرتونم ورزش گذاشته بودید اونارو هم به پوزیشن های ورزشیم اضافه کردم ممنون که به اشتراک گذاشتیدشون💜

انقد دوس دارم بیام ببینم تاپیک جدید زدید😄😍😄

چنین خوب چرایید؟ واقعا نیاز داریم همه ما به تجربه ها و حرفایه گرانقدره شما اتفاقا من ورزش میکنم یک ...

عزیز مایی وارجان جان .چش مایی😘

عزیز مایی وارجان جان .چش مایی😘

شماهم معحزه اجتماعیه مایی😄😍

گل.بابونه.سایت#  

شماهم معحزه اجتماعیه مایی😄😍 گل.بابونه.سایت#  

وای در آسمانها سیر میکنم 🤩🤩🤩

ممنون لطف داری♥️♥️💃💃

وای در آسمانها سیر میکنم 🤩🤩🤩 ممنون لطف داری♥️♥️💃💃

ارادت داریم

عای خیر ما پشت شما باشه همیشه💜باعثه تغییر نگرش من بودین شما💜