2777
2789

سلام خانوما می خوام یه کیک درست کنم 

ولی ساده نباشه کاکائو ندارم که شکلاتی درست کنم 

کیک میوه ای مثل سیب یا عویج یا گردویی بلدید دستورش رو برام بزارید یه دنیا ممنون 

من کیک ساده هم درست میکنم خمیر میشه از فوت و فن هاش هم بگید ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#کیک_هویج

دو پیمانه هویج رنده شده و اب گرفته

یک پیمانه روغن مایع

دو پیمانه ارد

یک پیمانه شکر

نصف پیمانه گردو خورد شده

۴ عدد تخم مرغ

کمی وانیل

یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

اول تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم بعد ارد رو که با بکینگ پودر الک کردیم اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم بعد هویج و گردو اضافه و مخلوط میکنیم بعد زعفران اضافه و مخلوط کرده ودر قالب چرب شده می ریزیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت😋🍓

گم گشته ای میان گمگشتگان.

کیک هویج و گردو خوب میشه با دستور سایو

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

#کیک

#کیک_گردویی

🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧

مواد لازم برای تهیه کیک گردویی

تخم مرغ:6 عدد

شیر:1 پیمانه

کره:1 پیمانهٔ  معادل 200 میلی لیتری

شکر:1 و یک چهارم پیمانه

آرد الک شده:2 و یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر:1/4 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده :نصف پیمانه

وانیل :1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک گردویی :

ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک را هم با مقداری روغن چرب کنید.

تخم مرغ ها را از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید .

سپس آنها را بشکنید و سفیده و زرده آن را جدا کنید. در ظرفی مناسب کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

بعد زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی به وجود بیاید.

یک پیمانه شیر را هم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن هم بزنید. در مرحله بعد آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید.

سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید. گردو ها را هم در کمی آرد بغلطانید و به بقیه مواد اضافه کنید.

(دقت کنید گردو ها آرد اضافه نداشته باشند) در ظرفی جداگانه و نسبتا بزرگ با پره های تمیز و خشک همزن ، سفیده تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا کاملا سبک شود و هنگام برگرداندن ظرف به بیرون نریزد.

بعد از آماده شدن سفیده ، آن را به بقیه مواد کیک اضافه کنید و به صورت دورانی در حدی که باهم مخلوط شوند هم بزنید.

سپس مواد کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه که البته بستگی به دمای فر هم دارد، قرار دهید.

برای اطمینان از پخت کیک آن را با خلال چوبی تست کنید و اگر مایه کیک به خلال نچسبید ،کیک شما آمادست و پس از سرد شدن میتوانید از قالب جدا کنید و به دلخواه تزیین کنید.

✔ #کیک_سیب

مواد لازم :

.

کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده)

پودر قند ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۴عدد

ماست ۱۵۰ گرم

وانیل نوک قاق چای خوری

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر یک ق م

سیب سه الی چهار عدد

دارچین مقداری

شکر قهوه ای مقداری

طرز تهیه

کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند خوب با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه، اگر پودر قند ندارید شکرتون رو داخل آسیاب پودر کنید و بعد وزن گیری کنید چون در بافت نهایی کیکتون خیلی تاثیر داره، نوبت به اضافه کردن تخم مرغه، هر تخم مرغ رو که اضافه کردید سی ثانیه با دور تند همزنتون مخلوط رو بزنید، رعایت این نکته هم از واجباته، وانیل رو اضافه کنید و ماست رو، ماست رو بزنید تا کاملا یکنواخت بشه و بعد به مخلوطتون اضافه کنید، در نهایت آرد رو با بیکینگ پودر الک کرده و آروم آروم به مخلوطتون اضافه کنید و با ویسک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید

قالب پای رینگهای ساده و دورانی شکلی هستند که بدون در نظر گرفتن کنگره های قالب کیک یزدی از اون بزرگترن، پس اگر میخواین کیک پای بازاری با شکل اصیل داشته باشید حتما قالبشو تهیه کنید

یک قاشق از ملات کیکتون رو داخل قالب بریزید

سیبهاتونو برش بزنید، داخل دارچین بغلطونید و روی ملات کیک بزارید یک قاشق چای خوری روش شکر قهوه ای بپاشید و دوباره از ملات کیک داخل قالب بدین تا جاییکه دو سوم حجم قالبتون رو پر کرده باشین

قالبهارو بزارید داخل فر گرم شده با درجه حرارت صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه

این مقدار دستور چهارده پای به شما میده

#کیک🔵🔵🔵

عزیزم کیک ساده میپزی خمیر میشه صد درصد بکینگ پودرت خرابه. عوضش کن.   اول امتحانش کن نصف فنجون آب جوش یذره بکینک پودر یهو بریز توش اگ واکنش نشون داد حباب کرد سالمه اگ ن خرابه بنداز دور. 

آزمایش نکنی پودرت خراب باشه همه‌ی کیکات خراب میشه پس زحمت برا درست کردن کیک نکش😅 

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا