2777
2789
عنوان

خوشبختی؟😎

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست
من بله حسش میکنم همیشه درسته نقص هایی دارم  اما حسش میکنم چون تو خانوادمون صفا و صمیمیت هست چو ...

همیشه خوشحال و خوشبخت باشید دوست گرامی

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه خوشحال و خوشبخت باشید دوست گرامی

ممنون عزیز همچنین شما❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
یاد گرفتن قانون جذب باعث میشه احساس خوش بختی کنم چ امضای نازی😍مهربون

امیدوارم با تلاش و پشتکار به تمامی آرزوهاتون برسید دوست گرامی

خوشبختی ینی داشتن من 😝😝😝

نی نی سایت باید هم بسیار خرسند باشه که چنین کاربر شوخ و شادابی داره

موفق باشید

همش تایپ میکنم بعد میخونم میبینم پر از ناامیدی و حس بده زود پاک میکنم🤕✌

از یک هنر کوچک شروع کنید

کلی روحیه تون رو تغیبر میده و براتون آرامش میاره

لاک زدن حموم رفتن خونه تمیز کردن 

دراز کشیدن و خوندن کتاب 

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘
پ.ن ینی چی؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

فکر کنم مخفف پا نویس باشه

پایین صفحه نویس

پاورقی نویس

یک همچین چیزهایی هست😄

من که منظورم همیناست😄

همیشه تلاش میکنم و نتیجه رو بخدا واگذار میکنم..کارهای سخت اول انجام میدم که استرسش زودتر تمام بشه و تجربه بهم ثابت کرده که به بهترین شکل هم انجام می‌پذیرد. هر چیزی که خلق کنم و درست کنم بهم کلی انرژی میده از تولید محتوای آموزشی گرفته تا کاردستی..

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید