2777
2789
عنوان

کار در منزل بصورت رایگان

288 بازدید | 20 پست

🔴🔴کار درمنزل باگوشی(تسویه حساب روزانه)

ارتباط درتلگرام با آی دی

Id:Vahed_estkhdam_online

کارباموبایل درچهار سِمَت شغلی:

۱.مدرس غیرحضوری کلیه رشته ها.

دستمزدهرفایل ویدویی ۱۰۰تا۵۰۰هزارتومن

۲.تایپ باگوشی درمنزل.دستمزد هرصفحه از ۳هزارتا۲۵هزارتومان

۳.ترجمه غیرحضوری متون انگلیسی به فارسی.دستمزد هرصفحه از ۱۰هزارتا۳۰هزارتومان.

۴.ادمین تلگرام.حقوق ماهانه یک میلیون و پانصدهزارتومان

هزینه ثبت نام سی وشش هزارتومان میباشد که مبلغ ثبت نام ظرف ۲۴ساعت باحقوق کاردوم برگشت داده میشود‌(جهت مشاهده مجوزها واستعلام ازپلیس فتاونمادکسب و کارو انجام ثبت نام به ای دی بالا پیام بدهید)

تایم کاراختیاری.ظرفیت محدود.استخدام  بدون گزینش

دنیـا نیـرزد بـه آنکـه پریشـان کنـی دلـی را.....

واقعیه؟؟؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر اولش میگن ۴۵تومن واریز کن بعد واریزی بای بلاکی

واسه من گفتن ٧٠ بریز ریختم بعد بای بای 😒 خیلی بیشرفن ک پول منه مجرد رو خوردن 😤😂😂😂

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
واس چی دروغ میگی پایینش ک نوشتی سی وشیش تومن همه ایناکلاهبرداریه

من ک صاحب شرکت نیستم منم مث بقیه ثبت نام کردم😏😕😕

واسه من گفتن ٧٠ بریز ریختم بعد بای بای 😒 خیلی بیشرفن ک پول منه مجرد رو خوردن 😤😂😂😂

شما باید اول استعلام شرکت رو از پلیس فتا بگیری😂😂😂

[QUOTE=158727347]😂😂تجربه شد برات[/QUOTE

اره والا الان لگه راستم باشه میگم دروغه 😤

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜