2777
2789
عنوان

خانما کسی دعا برای عصبی نشدن شوهر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 10100 بازدید | 36 پست
معمولا وقتی خانما اون کار انجام نمی دن اقایون گیر الکی میدن عصبانیت شون خالی میکنند

نه اینطور نیست همش داره بهم استرس وارد میکنه من خیلی استرسی هستم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت 

منم یکی دوناه بود شوهرم بداخلاق و بهانه گیر شده بود انگار همش زور بود بهم 

منم واقعا دیگه مثل شما داشتم استرس تپش قلب میگرفتم همش فکر مبکردم خودم مشکلی دارم وبی یه روز قاطی کردم دیگه جمع کردم رفتم خونه بابام دو روز اونجا بودم 

اومد خونه بابام دنبالم مامانم اینا باهاش حرف زدن 

فعلا خوبه ولی انگار خوب بودنش به دلم نمیچسبه

بی توجهی. شاید داره توجه می خواد ازتون به این وسیله. شما تا وقتی داره غر می زنه و گیر می ده هیچ واکنشی نشون نده و بی توجهی کن به محض اینکه اولین رفتار یا کلام مثبت رو دیدی توجه کن و قربون صدقه اش برو 😁😁😁 اینجوری رفتار مثبتش رو تقویت می کنی. 

خب  دوستم ۲ حالت داره یا بی پولی اذیتش میکنه یا داره خیانت میکنه همین مردا بخاطر همین موضوعات ع ...

اهل خیانت نیست. فقط خیلی بیشعوره احمقه دلم میخواد بهش فش بدم اصلادحالم خوب نیست. 

بی توجهی. شاید داره توجه می خواد ازتون به این وسیله. شما تا وقتی داره غر می زنه و گیر می ده هیچ واکن ...

حالم خوب نیست داشتم بهش برای رفتار بیخودش بی توجهی میکردم که دخترم زد یک چیزی خراب کرد دیگه اینم بهونه اومد دستش غر بزنه

نمیره فک میکنه خودش عقله کله یک پاروانشناسه

خودتون برید پیش مشاور مشکلتون رو مطرح کنید تو زندگی که نمیشه کسی رو تغییر بدیم باید خودمون تغییر کنیم

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)
معمولا اینطوره حالا رابطتون ج  خوبه اگه نه تو محیط کار کارش به قرض یا اخراج رسیده

الان این روزا خیلی سرش شلوغه. اما خدارو شکر تو این. اوضا خوب داره پول در میاره. خانوادش جایی میخان برن بهم. میگه توهم برو وقتی میرم دیر میشه زنگ. میزنه کلی دادو بیداد که کدوم. گوری چرا نیومدین انگار ن انگار با خونوادشم تا معدم از ترس میسوزه. میام خونه به هر چیزی گیر میده که یعنی من نباید ناراحت باشم اونه که باید ناراحت باشه

میفهممت  منم یکی دوناه بود شوهرم بداخلاق و بهانه گیر شده بود انگار همش زور بود بهم  منم ...

دلم میخواد قهر کنم برم ولی نمیزاره دخترمو با خودم ببرم من حتی 1 ساعت هم تحمل نمیکنم کنار دخترم نباشم

یه تاپیک هست دعایی که تو زندگیم معجزه کرد. نیلو زده. بخون.  البته اینکه اعتقاد داشته باشی مهمه& ...

چیه اون دعا