2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 47 پست
  اینم قانون‌ مذخرفی هست دیگه. حتما باید قتل بشه تا یه کاری بکنن. روح و روان مردم براشون ...

همینو بگو بخدا ...بخدا دیگه خسته شدم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
چ ادمای داغونی پیدا میشه😐😐

همینو بگو

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد  روی دادگاه و فتا هم حساب نکن

من از کارت بانکیم پول دزدیدن به فتا شکایت کردم اسم و‌ادرس طرف دراوردن ولی هنوز یکساله از پولم خبری نیست!

مزاحم داشتم که میخواست ازم آتو بگیره آبروم ببره (پیام میداد بیا رفیق شیم ولی خودش معرفی نمیکرد جوری حرف میزد یعنی من میشناسمش) شکایت کردم پیدا شد ولی نمیدونم پارتی داشت یا رشوه که قاضی گفت منظورش ازدواج بوده و‌پرونده را بست!! حالا طرف متاهل و بچه دار بود و اصلا تو پیامهاش حرفی از ازدواج نبود!!

بنظرم اول با یه وکیل مشورت کن ( مشاوره فکر کنم جلسه ای شصت هفتاد باشه) بعد اقدام کن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
  اینم قانون‌ مذخرفی هست دیگه. حتما باید قتل بشه تا یه کاری بکنن. روح و روان مردم براشون ...

ایران فقط پارتی باید داشته باشی، پست قبل تعریف کردم 

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

عزیزم به نظرم خودتو درگیر دادگاه و قانون نکن. با ایشون قطع رابطه کن کلا. خداروشکر همسرت هم باهات هست. زندگیتو بکن راحت. اصلا این طرف برات اهمیت نداشته باشه 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 
عزیزم به نظرم خودتو درگیر دادگاه و قانون نکن. با ایشون قطع رابطه کن کلا. خداروشکر همسرت هم باهات هست ...

منم دقیقا همینکارو کردم ..ولی باز میبینم فضولی تو کارم میکنه ...امار منو خانوادمو میده دسه زن بابام که ترکیس ...اونم با هر ترفندی شده عصاب منو خرد میکنه ...اگه بدونی چیا از دستشون کشیدم اشکت در میاد ...دلم میخواد یه جوری زهر چشم بگیرم

منم دقیقا همینکارو کردم ..ولی باز میبینم فضولی تو کارم میکنه ...امار منو خانوادمو میده دسه زن بابام ...

بمیرم الهی. بهشون فکر نکن. واگذار کن به خدا ببین چجوری جوابشونو میده. چوب خدا صدا نداره 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 
منم دقیقا همینکارو کردم ..ولی باز میبینم فضولی تو کارم میکنه ...امار منو خانوادمو میده دسه زن بابام ...

با شوهرت برو محل کار خودش یا شوهرش اگه حراست داره به حراست بگو

یا به رییسش بگو 

یا برو جاهایی که رودربایستی داره تعریف کن

جوری که برات دردسر نشه تحت فشار بزارش

یه دعوای اساسی هم با زن پدرت راه بنداز که زن پدره ادب شه

بخوای مظلوم بازی دربیاری نمیشه

بمیرم الهی. بهشون فکر نکن. واگذار کن به خدا ببین چجوری جوابشونو میده. چوب خدا صدا نداره  

ای بابا اینها حرفه... پول منو یکساله بردن چی شد؟ دزدش راست راست داره میچرخه!

بعد گوشی دختر قاسم خانی را دزدیدن یه روز نشد دزد رو گرفتن انداختن زندان!

اینجا ایرانه فقط پول یا پارتی یا شهرت کمکت میکنه وگرنه خودت باید  حقت را بگیری

خدانکنه خدانکنه عشقم...ان شالله مهربون❤❤💜💜💜

ای بابا اینها حرفه... پول منو یکساله بردن چی شد؟ دزدش راست راست داره میچرخه! بعد گوشی دختر قاس ...

واقعا اینجا باید با پارتی کارتو حل کنی 

با شوهرت برو محل کار خودش یا شوهرش اگه حراست داره به حراست بگو یا به رییسش بگو  یا برو جاهایی ...

راستش من پدرم با زن بابام رفتن ترکیه و زن بابام نزاشت بابام بیاد

این هم با شوهرش انقد از این موضوع سو استفاده کرد...بخدا کارم به روانشناس کشیده شده ...محل کارش ثابت نیس ...پیمان کاره ..ولی اکه اون حرمت حالیش نیس منم نمیتونم ساکت بشینم

راستش من پدرم با زن بابام رفتن ترکیه و زن بابام نزاشت بابام بیاد این هم با شوهرش انقد از این موضوع ...

ساکت نشستن نمیشه باید بشونی سرجاش...

بگرد ازش نقطه ضعف پیدا کن حالشو بگیر

یا کارهاش را مقابله به مثل کن، 

یه کار دیگه هم میتونی بکنی ببین از کی میترسه و حساب میبره برو سراغ اون و تا میتونی پرش کن 

بخوای فکر کنی کلی راه هست که میتونی تلافی کنی