2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 47 پست
خواهش میکنم گلم🌷❤ ولی باید اطمینان کامل داشته باشی چون هزینه داره و اگر حرفی روهوا باشه همه هزینه ...

نه شاهد دارم...مادر خودش هم شاهد هس ولی الان زده زیرش ...شوهرم و چن نفر دیگه دیدن حرف میزده و امار مارو میداده و پشت سرمون حرف میزده ...حتی برای زهر چشم هم که شده این کارو میکنم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
نه شاهد دارم...مادر خودش هم شاهد هس ولی الان زده زیرش ...شوهرم و چن نفر دیگه دیدن حرف میزده و امار م ...

باشه عزیزم دنبالش برو راستی فضای گوشیت یه حد کوچیکی خالی باشه مثلا ۲۰ ۳۰ مگ یا یکم بیشتر چون یه برنامه هست اگه ازطریق شورای حل اختلاف دادگاه بری برات از اون طریق احضاریه میفرستن باید نصبش کنی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم الان میگی عنوان شکایتت چیه؟ فکر نکنم دادگاه برا این موضوع حکمی بده 

نمیدونم...ببین با زن بابام چند ساله در ارتباطه ..ابرو برامون نزاشته همه جا داره دروغ میگه حتی شوهرم به شوهر خواهرش گف ...شوهرش چاقو کشید برا شوهرم..فقط میخوام زهر چشم بگیرم دیگه شکر نخوره ...بخدا روح و روانم داره اسیب میبینه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
باشه عزیزم دنبالش برو راستی فضای گوشیت یه حد کوچیکی خالی باشه مثلا ۲۰ ۳۰ مگ یا یکم بیشتر چون یه برنا ...

اهان ..دستت درد نکنه لطف کردی💜💜

عزیزم انشالله شر مزاحمت هاش کم بشه 

امین ..خستم کردن بخدا

نه شاهد دارم...مادر خودش هم شاهد هس ولی الان زده زیرش ...شوهرم و چن نفر دیگه دیدن حرف میزده و امار م ...

فکر نمیکنم حرف زدن پشت سر کسی جرم باشه مگه اینکه آبروت را برده باشه و باعث ضرر زدن به تو شده باشه که اونم شاهد میخواد و اینکه ثابت کنی چه باعث چه ضرری شده

ضمنا فتا هیچوقت پیام وات و‌تلگرام و ... نمیده، چون اینها سرورش ایران نیست و اگه پاک شده باشه قابل بازیابی نیست

حتی مخابرات متن پیامک نمیده مگر در صورت قتل اونم با حکم دادگاه . البته یه بار مخابرات به من گفت با حکم دادگاه هم متن نمیدم ( موضوع مزاحمت بود نه قتل)

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
میتونی از این طریق که شوهرش برای شوهرت چاقو کشیده هم شکایت کنی چون این تهدیده 

اره اینم میخوام قید کنم ...میدونم بچه بازیه ولی من دیگه کاری نمیتونم بکنم ..چن بار بهش گفتم ولی گوش نداده الان کلی شر تو خانواده ها افتاده از خبر چینی هاش

فکر نمیکنم حرف زدن پشت سر کسی جرم باشه مگه اینکه آبروت را برده باشه و باعث ضرر زدن به تو شده باشه که ...

اینم قانون‌ مذخرفی هست دیگه. حتما باید قتل بشه تا یه کاری بکنن. روح و روان مردم براشون اهمیت نداره 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 
مهم اینه که همسرت پشتته. بقیه بدرک 

اره بخدا

فکر نمیکنم حرف زدن پشت سر کسی جرم باشه مگه اینکه آبروت را برده باشه و باعث ضرر زدن به تو شده باشه که ...

ممنون عزیزم ..راس میگی😔😔