2777
2789
عنوان

بی کسی وخانواده بد

128 بازدید | 11 پست

دوستی ندارم همه ازدواج کردن ورابطم باهاشون قطع شوده خانوادم هم یک سریادنبال تحقیر من هستن یاایرادگرفتن درکل خانواده خوبی ندارم ازبچگی فقط به من زجروبدبختی وتحقیردادن همین دارم روانی میشم ازیه طرف مادرم هنوزدرقیدحیات هست نمیتونم نرم پیششون ازیه طرف هم هرسری میبینمشون حالم روباحرکات وحرفهاشون خراب میکنن چی کنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مرد ایرانی بعیده راجع به مادرش اینطوری بگه🤔🤔

آدمها رو اونطوری که هستن باید بپذیریم اونوقت از دستشون ناراحت نمیشیم، مادر شما که تو این سن و سال قرار نیست درست بشه، شما به خاطر خدا و امر خدا و حقی که بر گردنتون داره تحملش کنید

تا به حال سعی کردید مادرتون رو خوشحال کنید چیزی که دوست داره براش بخرید، بهش محبت کنید،. 

بعضی ها نه محبت دیدن نه محبت کردن بلدن، شما بهشون یاد بدید و به خاطر خدا از بدی های پدر مادرتون بگذرید و حلالشون کنید

ازدواج کردی ؟ کمتر برو وقتی تحقیرت میکنن تو هم جوابشون رو بده ! یعنی از پس چهار تا حرف بر نمیایی ...

جوابشون روبدم میشم یکی مثل خودشون منم هیچ وقت ادم بی ادب وبی نزاکتی نبودم ونیستم اماخوب بارهااعتراض کردم به رفتارشون

از مرد ایرانی بعیده راجع به مادرش اینطوری بگه🤔🤔 آدمها رو اونطوری که هستن باید بپذیریم اونوقت از د ...

مادرم رونگفتم باهام خوبه پدرم ۳ماه پیش فوت کردمادرم تواین قوم ظالمین تنهاکسی هست که برام دل میسوزونه

مادرم رونگفتم باهام خوبه پدرم ۳ماه پیش فوت کردمادرم تواین قوم ظالمین تنهاکسی هست که برام دل میسوزونه

مادرم بچگی افسردگی گرفته سراون هم شوده مجبورم بااینها کناربیام نفهمه بینمون اختلافه هی کوتاه میام که مادرم ناراحت نشه😞😞😞😞