2777
2789

اومدم🙋‍♀️🙆‍♀️

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خلاصه میگم مشگل گردن درد از ۶ .۷ سال پیش داشتم هی رعایت نکردن بازم امسال خصوصا کاراای خم شدنی هم چنان و ستکینی زیاد انجام دادم عود کرده و گرنه از سال ۹۵ که دردهای شدید حتی تو دو سه ماه داشتم هرسالی مبگرفت چند روزی درگیر و بعد خوب میشدم امسال خیلی فشار آوردم ام ارآی امسال همون صاف شدن قوس گردن زده  سال ۹۵  همینو زده یعنی تو نوشته هاش زده در حد نرمال دکتر گفت دیسکت سالمه دارم هم از  دو دکتر گرفتم و لیزر سه جلسه باز میخوام برم فیزتراپی

البته برای اینکه الان که گردن درد شدم دلگیرهم هستم واظطرابم بدترش کرده

مشکلت چیه

از بس بیس چاری سرم تو گوشی واموندمه گردنم همش درد میکنه😁😁😁

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
خلاصه میگم مشگل گردن درد از ۶ .۷ سال پیش داشتم هی رعایت نکردن بازم امسال خصوصا کاراای خم شدنی هم چنا ...

وای قوس گردن منم صاف شده بخاطر کنکور

بیچارم کرد ... بیشترم میزنه به کتف راستم دردش اعصابمو خورد میکنه

وای قوس گردن منم صاف شده بخاطر کنکور بیچارم کرد ... بیشترم میزنه به کتف راستم دردش اعصابمو خورد میک ...

خم راست شدن مشکل داری دکتر گفته با ورزش خوبه میشه قوسش من درد چند ساله قبله 

خم راست شدن مشکل داری دکتر گفته با ورزش خوبه میشه قوسش من درد چند ساله قبله 

من یکسال و نیمه درگیرشم

خم و راست شدن عادی نه !

ولی اگه بشینم یه گوشه سرم نیم ساعت تو گوشی باشه دردش شروع میشه

وسیله سنگین و بکِش بکِش هم نباید بکنم 

دکتر من بهم گفت شونه هاتو دورانی بچرخون به جلو و عقب

خم راست شدن پشتم ت یر میکشه همش سفت شدن و انقباض

یک ماه پیش که رفتم دکتر و میخواستم عکس برداری کنم وقتی میخواست سرمو بکشه عقب تا توی موقعیت مناسب قرار بگیرم انقققد دردم میگرفت

الان یک ماهه فقط میخورم و میخوابم و برای دسشویی فقط از تخت میام پایین (دستت مامانم درد نکنه  )

استراحت کن ... انشالله بهتر میشی

ولی متاسفانه فک کنم این ازون درداس که چند سالم بگذره ولی رعایت نکنی عود میکنه  

من یکسال و نیمه درگیرشم خم و راست شدن عادی نه ! ولی اگه بشینم یه گوشه سرم نیم ساعت تو گوشی باشه در ...

حالا من ام آری امسال همون صافی قوس میگه دیسکت سالمه حالا میخوام دکتر دیگه هم برم هرچی هست که ول کن نیست چم وراست نگاه کردن و همچی درد دارم خسته شدم فقط درازکش روز روزی از نو میخوام فیزتراپی برم سه جلسه هم لیزر زفتم 

حالا من ام آری امسال همون صافی قوس میگه دیسکت سالمه حالا میخوام دکتر دیگه هم برم هرچی هست که ول کن ن ...

لیزر؟ مگه افاقه میکنه؟

به من نگفت که فیزیوتراپی برم

من یکسال پیش یه بچه از خدا بیخبر با کف پا پرید رو شونه راستم که خدا ازش نگذره انقد مصیبت کشیدم سرش

الانم که گردنم درد میکنه بیشتر میزنه به کتف و بازوی راستم

همش مجبورم مینرال آیس بزنم تا سِر بشه حس نکنم

یک ماه پیش که رفتم دکتر و میخواستم عکس برداری کنم وقتی میخواست سرمو بکشه عقب تا توی موقعیت مناسب قرا ...

امسال خیلی فسار اوردم به گرد نم ال ن عادی نیستم اضطراب این جور زندگی کردن  هم دارم  که ب مونه

ال نزدیک ۳ هفتس

قبلا میگرفت عادی بودم و می گرفت و ول میکرد ریلکس تر بودم