2777
2789
عنوان

وکس داخل بینی

3997 بازدید | 16 پست

دوستان کسی تا حالا موهای داخل بینیشو وکس کرده؟؟؟

اخه من شنیدم میگن اصلاح موهای بینی خیلی کاره درستی نیست از نظر پزشکی ینی ممکنه برای سلامتی خطر داشته باشه !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله داخل بینی مویرگ های نازکی هست ممکنه حتی با دست کردن داخل بینی پاره بشه و تحریک بشه برای بیشتر رشد کردن مو و حس عصبی و بویایی هم تحریک بشه 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

فی لتر هواست دیگه😁

ولی خب اونایی که ممکن دیده بشن رو بچین یا با منقاش بکن😣

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آره  چون این‌مو ها هوا رو فیل تر میکنن  چیکار اون مو ها دارین واقعا ؟

اخه من خیلیا رو دیده بودم انجام میدن 

کلا میخواستم بدونم ضرر داره یا نه

ولی خب الان که دوستان میگن ضرر داره 

تنها کسی رو ک دیدم انجام داده بابا پنجعلی تو پایتخت و خواهرشوهرم بودن 😦

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
عزیزم اسم کاربریتون خیلی جالبه😄

خخخخخ 😁 

انقد تعلیق شدم ک نگو 

اون بیخیالم آخرش جزئی از اسم کاربری های سابقم بوده

بیخیالم . بیخیالم 1 بیخیالم 2 و ... سلطان تعلیق بیخیالم5😐😯😃😂 

علی برکت الله

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚