2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکار درسته؟

138 بازدید | 18 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه😊 

میخواستم باهاتون در مورد یه کاری مشورت کنم

من چند وقتیه که با یه آقایی آشنا شدم

چند روزیه که به خاطر یک سری مسائل خیلی ناراحته و بخاطر کرونا و شرایط جوی که هست نمیتونیم بریم بیرون زیاد. دوست دارم یه جوری واسه مدت کم هم که شده خوش حالش کنم به نظرتون اگر براش گل بفرستم بده؟ میدونم خیلی خوش حال میشه چون اصلا انتظارشو نداره اما خب با پدر مادرش زندگی میکنه . پدر مادرشم اصلا اینجور نیستن که بهش گیر بدن و بگن چرا با کسی در ارتباطی چون چند وقت پیش طبق درخواست خودش غذای مورد علاقشو درست کردم و با اینکه مهمون هم داشتن با خودش برد خونه بدون اینکه مشکلی داشته باشه و همه هم قطعا متوجه شدن که کار یک خانومه .

اما در کل به نظرتون ممکنه بد باشه؟ چون هدف من صرفا خوش حال کردنشه یه وقت جنبه خودنمایی پیدا نکنه جلو خانوادش. از طرف دیگه هم این شکلی مطمئنم خیلی سورپرایز میشه و تا الان کسی براش اینکارو نکرده. خوش حال میشم نظرتونو بدونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق شناختي كه داري بفرستي فك كنم خوب باشه منم تو دوستي براي همسرم تابلو فرستادم 

ميتونيم واسه ريسك كمتر بفرستي واسش محل كارش

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...