2777
2789

اره خیلی.اماشوهرمن 50سالشه خودم بزرگ انتخاب کردم که دیگه ازاینکارازش نبینم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی.اماشوهرمن 50سالشه خودم بزرگ انتخاب کردم که دیگه ازاینکارازش نبینم

خودت چند سالته عزیزم؟درکت میکنه؟بچه هم داری؟من یه سال ازم بزرگتره و خیلی اخلاقش بد

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خودت چند سالته عزیزم؟درکت میکنه؟بچه هم داری؟من یه سال ازم بزرگتره و خیلی اخلاقش بد

من 34ازدواج دوممه گلم .دوساله ازدواج کردم ازش بچه ندارم فعلا.ازشوهراولم یه پسردارم باپدرشه.ماتفاوت سنیمون زیاده اماخداروشکرمشکلی نداریم شوهرم خیلی مومن وخوش اخلاقه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من 34ازدواج دوممه گلم .دوساله ازدواج کردم ازش بچه ندارم فعلا.ازشوهراولم یه پسردارم باپدرشه.ماتفاوت س ...

خداروشکر عزیزم.خوشبخت باشید.آرزوی بهترینارو برات میکنم❤

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خداروشکر عزیزم.خوشبخت باشید.آرزوی بهترینارو برات میکنم❤

فدات گلم همچنین ایشالاشماهم موفق وخوشبخت بشین توهمه مراحل زندگیتون💋

من ناراحت میشم حالا اگه بار اول باشه وقتی اومد شب که پیشش بودم کلی باهاش میحرفیدم و میگفتم دیگه تکرا ...

چند بار گفتم ولی باز تکرار میکنه 

دیگه کلافه شدم 

همش به یه بهانه ای میره