2777
2789
عنوان

دعوا باشوهرم

1015 بازدید | 66 پست

دیشب با شوهرم دعوام شد گفتم با مامانم برو سر زمین  گفت بابات بره دیگه بی عرضس و فلان بی غیرته گفتم تو که بی عرضه نبودی چرا زن و خونتو از دست دادی تو که غیرت داشتی چرا مچ زنتو با پسر خالش گرفتی هیچ غلطی نتونستی بکنی گف اونام مث تو اومده بودن واسه تیغیدن گفتم نه که خیلی مال و اموال داری واسه همونه  خودش شروع کرد من فقط ازش خواستم با مامانم بره با دعوام نگفتم

࿉᪣࿉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😐

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

جانم؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
باید دعواش میکردی ولی اون قضیه رو به روش نمیووردی

من کاریش نداشتم اون حق نداشت به بابام توهین کنه ادم ارومیم  تو دعوا و بحثا اکثرا ساکتم حرف نمیزنم تا اروم شه بعدا ولی بابامو گف بهم برخورد

࿉᪣࿉
حتما حوصله رفتن نداشته. ولی خب حرفاشم زشت بوده. منکه محاله از شوهرم بخوام خانوادم جایی ببره مگه اینک ...

بگه نمیتونم کار دارم بخدا با خوش رویی گفتم شرو کرد حمالم 

࿉᪣࿉

اگه کلا آدم بیشعوریه ازش نخواه که واسه خانوادت کاری کنه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اگه کلا آدم بیشعوریه ازش نخواه که واسه خانوادت کاری کنه

خونوادم میگن بخدا میگم بهشون ولی میگن اینهمه کار واسه شوهرت کردیم هرموقع پول لازم داشتع بابای خودش نداده بابای من داده جایی گیر کرده بابای من ب داداش رسیده همیشه بابام بوده حتی گوشی نداش بابام واسش گوشی گرف تولداش انگشتر ساعت و.... میده 

࿉᪣࿉