2777
2789
عنوان

خيانت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 84 پست
اینجا ذهنیت همه میره سمت خیانت!  بدون متهم قضاوت میکنند و تایید میکنند و حکم رو صادر میکنند. ب ...

ممنونم از شما

چشم

مرسي

منتظرم بيدار بشه اما جوانب احتياط رعايت ميكنم چون شك برانگيزه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

اصلا به روش نیار ،اصلا ...

یکم صبر کن یک ماه گوشیش رو طوری که نفهمه چک کن

مطمئن شو

چون اگه بگی الان شوهرت چند تا دلیل سر هم میکنه تا قانعت کنه، بعد بیشتر پنهان کاری میکنه و دروغ میگه

کامل زیر نظرش بگیر از همه چی مطمئن شدی بعد بهش بگو..

بعد عزیزم اگه دکتر رابطه رو منع کرده..به روشهای دیگه ولی با خودت نیازش رو بر طرف کن

که خدای نکرده بهت خیانت نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آخر چی شد قضیه همسرت؟

سلام

مشتریش بوده

و خودش اشتباهش که به من خبر مشتری نداده بود قبول کرد و جریان کامل برام توضیح داد و قسم خورد که انقدری من و زندگیمون و بچمون دوست داره که نمیزاره لطمه ای به زندگی وارد بشه

فقط برای خاطر شرایط مالی مشتری قبول کرده

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
خداروشکر چقد زود داشتی قضاوت میکردی 

خيلي عصبي شدم

ترسيدم

انقدر خوندم كه اكثر اقايون توي بارداري خانما خيانت ميكنن وحشت كردم