2777
2789
عنوان

خيانت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 84 پست
خوب وقتی بهت‌میگه چی بچی هست دیگه شک‌گردن‌نمیخواد که

مرسي كه دلگرمي ميدي

اميدوارم همينطور كه ميگي باشه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب حال تو رو کرده دیگه

كاش دروغ نميگفت

خط قرمز بديه براي من حتي دروغ مصلحتي

يكبار ديده با دروغ چه برخوردي كردم

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
كاش دروغ نميگفت خط قرمز بديه براي من حتي دروغ مصلحتي يكبار ديده با دروغ چه برخوردي كردم

شک تو بی خوده من مطمئنم وقتی میدونه دروغ چه اثری روی تو داره حالا هم بر  بگیر بخواب تو مادری دیگه فشاری خوب  خوب  بکن چون هر فکری که تو سالته به دنیا حقیقت منتقل شدنی هس 

حتما بهش ميگم بيدار بشه دارم براش

راستی اگه هنوز خوابه برو عکسه رو بفرست به گوشی خودت..  چون ممکنه شوهرت سریع پاکش کنه یا اصلا بهت گیر بده چرا رفتی سراغ گوشیم...  عکسه رو از گوشی خودت بهش نشون بده بگو از اینستا برداشتم خانومه گذاشته بوده حتما

خدایا شکرت🙏

ساعتي كه مشتري تماس گرفته ٨ شب بوده امااز شماره مشتري هيچ پيامي براي رد و بدل طرح نيست بعد اقا از ...

اگر حواسش بوده همه برنامه ها رو پاکسازی کنه بر طبق قول شما که‌نمیدونم یعنی چی رو پاکسازی کرده ، این یکی رو هم میکرد. دقیقا از ساعت ۸ الی ۱۲ احتمالا به اینترنت وصل نشده یا در مغازه مشغول بوده و بعد آخر وقت اومده خونه! آخه کدوم هایپر مارکتی ساعت ۸ تعطیل میکنه؟؟؟ 

در کل در اشتباهی. صد در صد! 

یه سو تفاهمی پیش اومده و داری قضاوت اشتباه میکنی! 

پاکسازی رو میشه توضیح بدی؟ 

ساعت ۸ تا ۱۲ مرتب چجوری چک ش میکنی که میگی ناپدید شده؟! اگر قرار باشه کار خلافی بکنه بیشتر در دسترس هست تا اینکه ناپدید بشه تا بهت اطمینان بده کار خلافی نمیکنه و مشغول به کارش هست!  

شماره دختره رو سیو کن تو گوشیت حالا شاید به درد بخوره.اونم حذف نکنه.ایشالا که شکت بیجا باشه.

كردم همه اين كارارو

اگر حواسش بوده همه برنامه ها رو پاکسازی کنه بر طبق قول شما که‌نمیدونم یعنی چی رو پاکسازی کرده ، این ...

عزيزم فروشنده و صندوقدار داره

هايپر بسته نمونده

راستی اگه هنوز خوابه برو عکسه رو بفرست به گوشی خودت..  چون ممکنه شوهرت سریع پاکش کنه یا اصلا به ...

كردم همه اين كاراو

فقط منتظرم بيدار بشه

شک تو بی خوده من مطمئنم وقتی میدونه دروغ چه اثری روی تو داره حالا هم بر  بگیر بخواب تو مادری دی ...

مرسي عزيزدل كه ارامش ميدي

چشم ممنونم

فقط خاک بر سر دخترای حقیری که پا میزارن تو خونه زندگی یه نفر دیگه.

اره واقعا خاااااااك بر سرشون

كاش دروغ نميگفت خط قرمز بديه براي من حتي دروغ مصلحتي يكبار ديده با دروغ چه برخوردي كردم

اینجا ذهنیت همه میره سمت خیانت! 

بدون متهم قضاوت میکنند و تایید میکنند و حکم رو صادر میکنند. بدون اینکه متهم خودش خبردار باشه و حرفی بزنه! 

چرا؟ چون ذهن همه سمت خیانت میره و بس! 

به اون حس زیبای اعتماد بین تون بیشتر احترام بگذار و با خودش حرف بزن و بعد خودت رو عصبی و ناراحت کن و تصمیم بگیر! 

خیلی مواظب حس ها و روابط بین دو نفری تون باش!