2777
2789
عنوان

اقدام و درد

166 بازدید | 21 پست

من ماه دوم سوم اقدام هستم الان ی هفته مونده ب پریودم حس میکنم رحمم تیر میکشه درد گزرا میگیره میره چن روز پیشم تقریبا ی هفته کامل کمر درد داشتم دلیلش چیه خطرناک بنظرتون مریض شدم یا چی.و اینک چرا باردار نشدم بنظرتون برم دکتر س ماه اقدام کردم جواب نگرفتم

خدایا کمکم‌ کن❤

اولا صبر کن ببین بارداری یا نه

اگر نبودی یه چکاب کامل برو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برو چکاب کامل بده ..و تحت نظر متخصص زنان باش

چکاب کامل چیاست من ده روز پیش دکتر زنان بودم بش گفتم میخام‌اقدام کنم هیچ نگفت گفت باشه اقدام کن این ماه😐

خدایا کمکم‌ کن❤
چکاب کامل چیاست من ده روز پیش دکتر زنان بودم بش گفتم میخام‌اقدام کنم هیچ نگفت گفت باشه اقدام کن این ...

چکاب کامل ‌‌‌دیگه ..‌ازمایش خون و ادرار و سونوگرافی رحم و لگن ....ازمایش اسپرم همسر و...

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولا صبر کن ببین بارداری یا نه اگر نبودی یه چکاب کامل برو

چکاب کامل چکار میکنن چ ازمایش هایی من ماه چن رو پیش دکتر زنان بودم هیچ‌نگفت سنوگرافی از رحمم برده بودم اصن ن اسم چکاب اورد ن‌چیزی گفت باش اقدام کن😐

خدایا کمکم‌ کن❤
خب حتما مشکلی نبوده سونو کجا انجام دادی؟ من مطب رفتم ۵۰شد جای دیگه ارزون تره؟

با دفترچه 65ازاد 86نه‌تو‌مطب نرفتم رفتم سنوگرافی بیرون مطبای محل ما انقد داغونن سنوگرافی ندارن باید ی دکتر میرم از صب برم صف تو‌نوبت تا غروب سنوگرافی نوبتم شه

خدایا کمکم‌ کن❤