2789
عنوان

دندان عقل

74 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یک ناه پیش دتدون عقلم رو جراحی که فک جوش بود و ۳ ساعت جراحیم طول کشید حالا نصف لب و چونه ام بی حسه اما سرما و گرما و حرکت جسم رو حس می کنم انگار خواب رفته کسی اینطوری شده ؟ چقدر زمان برد تا خوب شه؟ البته الان کمی بهتر شدم اما هنوز بی حسی رو دارم میشه کمکم کنید

میگم عزیزم نترسیدی تو کرونا رفتی مطب ؟ من دیروز رفتم دندانپزشکی همش فک میکنم گرفتم 😣

نه عزیزم 😁 معتمد بود ولی چاره ای نداشتم بلایی بدتر از کرونا سرم اومد😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم 😁 معتمد بود ولی چاره ای نداشتم بلایی بدتر از کرونا سرم اومد😂

آخه عزیزم ،😁 منم از قبل کرونا خواستم برم دیگه نشد دندونم داشت از بین می‌رفت مجبوری رفتم بازم باید برم ،حالا من بی حسی زد اصلا روم اثر نمیذاشت ،میگم شاید براتون خیلی بی حسی زده ایطور شدی

آخه عزیزم ،😁 منم از قبل کرونا خواستم برم دیگه نشد دندونم داشت از بین می‌رفت مجبوری رفتم بازم باید ب ...

دندونم نزدیک عصب بود 😭😭😭 جراح فک و صورت گفت عصبت قطع نشده معمولا خوب میشه چون سنت پایینه ولی ممکنه بخشیش بمونه 😭 هم میتونه دائمی باشه هم موقتی میخواستم ببینم کسی تجربه اش رو داره؟ لعنت به هرچی دندون عقله😭

دندونم نزدیک عصب بود 😭😭😭 جراح فک و صورت گفت عصبت قطع نشده معمولا خوب میشه چون سنت پایینه ولی ممکن ...

سلام منم دقیقا همین شرایطو دارم چیشد شما جراحی کردین؟ حین جراحی درد داشت؟