2777
2789
عنوان

فال یا حس ششم

472 بازدید | 110 پست

سلام خوب هستین♥

کی هست که حس ششم قوی داشته باشه یا بتونه کمکی کنه

امشب مدام دلهره دارم انگار کبریت انداختن توی دلم

از دورن مسیوزم

تنها امیدم اینه که اتفاق بدی نیفته🥺😔

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

نترس نگرانیت تا حدودی درسته

در مورد کاری یا شخصیه

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نترس نگرانیت تا حدودی درسته در مورد کاری یا شخصیه

اگر حس شیشمی تورو خدا به من بگو باهم ازدواج میکنند یا نه؟اسم دختره مریم اسم پسره علی🙏😔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
شخصی

اون خانمی که بالا نظر داده راست میگه صدقه بده

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
اگر حس شیشمی تورو خدا به من بگو باهم ازدواج میکنند یا نه؟اسم دختره مریم اسم پسره علی🙏😔

احتمالش خیلی کمه

یا دختره یا پسره خیلی بهونه گیری میکنن

یکیشدن خیلی لجبازه

نترس نگرانیت تا حدودی درسته در مورد کاری یا شخصیه

سلام خوبی 

من اومدم شهر خودمون ولی اون ک گفتی فک میکنی پیشنهاد بدع نداد🙁☹️😑

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄
احتمالش خیلی کمه یا دختره یا پسره خیلی بهونه گیری میکنن یکیشدن خیلی لجبازه

وای چند درصد ح فاتون درسته؟😍😍😍😍😍

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃