2777
2789
عنوان

کارای خونه

141 بازدید | 13 پست

تا چند وقت بعد زایمان کمک داشتین؟؟ با نوزاد یع ماهه چی جوری وقت میکنید ناهار بپزید شام بذارین؟؟ به خودتون هم برسین؟ لطفا کمکم کنید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا یه ماه خونه مامانم بودم.البته شوهرم ماموریت بود..خودم دوس داشتم زود بیام خونم و مستقل بشم..بعد از یه ماه همه کارهلی بچه حتی حمامش با خودم بود..باید برنامه ریزی کنی وقتی خوابه کارهاتو انجام بدی

نابود شدم تا ۶ماه همه چی داغون چون خواب بچم کم بود

منم بچه ام بد ارومه اما شانسی اوردم طبقه بالا خونه مادرمم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هیچ کمکی نداشتم دیسک کمر هم داشتم شوهرمم ۷ صبح میرفت ۱۱ شب میومد روزای بدی رو گذروندم

چه بد خب  کی وقت اشپزی و نظافت داشتی؟

نوزادیه ماهه که همش خوابه 

من تا۱۰روزبعداززایمان پیش مامانم بودم وبقیش هم اومدم خونه خودم وشوهرم ومادرشوهرم بهم کمک میکردن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من تا یه ماه خونه مامانم بودم.البته شوهرم ماموریت بود..خودم دوس داشتم زود بیام خونم و مستقل بشم..بعد ...

وقت اون خوابه خب خودمم خوابم میاد چون خوابش کمه

فقط ده روز اول مامانم بود...الانم  پسرم یک سال ودوماه ام رو پام بیداره هرچی تکون میدم نمیخوابه....خودمم دو ماهه حامله ام بی حس وحال  چاره ای هم ندارم...همسرمم ماموریت...بعداز یه مدت عادت میکنی به روال زندگی...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
نوزادیه ماهه که همش خوابه  من تا۱۰روزبعداززایمان پیش مامانم بودم وبقیش هم اومدم خونه خودم وشوه ...

نه بابا کولیک داره امون بریده همش بیداره الان رو پامه از دیروز ظهر بیذار

فقط ده روز اول مامانم بود...الانم  پسرم یک سال ودوماه ام رو پام بیداره هرچی تکون میدم نمیخوابه. ...

الهی بچه اتون تقریبا بزرگه ک