2777
2789

هرکسی که امشب نمازشب میخوانداعلام کند

⛔⛔⛔⛔کاربرررررررمردهستم⛔⛔⛔⛔اگرامشب توفیقی باشد مانندشب های دیگرنمازشب بخوانم  (اگربنده حقیر لایق باشم)اعلام بفرماییدبعدازنمازبرایتان صلوات بفرستم که ان شاء الله که حاجتتون برآورده ودعاهایتان مستجاب شودآمین یارب العالمین.... دعابرای سلامتی اقاامام زمان وفرج اقا رو یادتان نرود.....

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

برای حاجت من بنده حقیردعاکنیدوبه مقداردلخواه صلوات بفرستین وهدیه کنیدبه مادرامام زمان نرجس خاتون....... 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

اگرامکان بود.برای شفای همه مریض هابه مقداردلخواه سوره حمدبخوانید وهمچنین برای ریشه کن شدن ویروس کرونا به مقداردلخواه سوره توحیدبخوانید... شماراهم دعوت میکنم به خواندن نمازشب... حتمادیگران رادعاکنید...که اجربالایی دارد

❤️❤️❤️❤️❤️

یه مرتبه سوره توحیدبخوانیدو هدیه کنیدبه آقاامام زمان ان شاء الله موردتوجه شون قراربگیرین

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

دوستای بامحبتم مجردا و متاهلا مامان ها و باباهای مهربون میشه دعام کنید منو همسرم با عشق صاحب فرزند شیم و معلم بشم دلم دل خوشی میخواد التماس دعای ویژه دارم.بین دعاهاتون بگین این دوست نی نی سایتیتون منتظره معجزست بیشتراز این منتظرش نزار

انشالله اجرتون با سیدالشهدا برای گرفتن حاجتم دعا کنید خدا حاجتتون رو بده صلوات یادتون نره

تشکر از مهربونیتون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

التماس دعا

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

سلام انشالله همه مریضا شفا پیدا کنن و اقا امام زمان ظهور کنن ... بیماری ریشه کن بشه و فقر تموم بشه😊همه به حاجت دلشون برسه همچنین شما برای منه حقیر هم لطفا دعا کنید که اگه قسمت همیم و باهم خوشبخت مبشیم بهم برگردیم و بهم برسیم ولی اگه غیر از اینکه مهرش از دلم بره و ازدواج خوبی بزودی نصیبم بشه و اینکه دعا کنید دانشگاه ملی قبول بشم به امیدخدا محتاج دعاتون هستم یاحق

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
سلام انشالله همه مریضا شفا پیدا کنن و اقا امام زمان ظهور کنن ... بیماری ریشه کن بشه و فقر تموم بشه😊 ...

اسمم هم فاطمس

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

دعا کنید یه دانشگاه خوب قبول شم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊