2789
عنوان

چيكار كنم

211 بازدید | 10 پست

دوس دارم پوستم صاف بود پر ار جوش و جاي حوش و صورتم چربه 

دماغمم ك بزرگه دندونامم كجه پولم ندارم به خودم برسم مورد تحقير عمه هامم قرار ميگيرم كمكم كنيد بگيد چيكار كنم بينيمم قوز داره😔

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حتما پیش روانشناس برو رو اعتماد به نفست کار کن ، به کسی هم اجازه نده ، نظر بده ، مردا از زنانی خوششون میاد که اعتماد به نفس داشته باشه ، سعی کن پیشرفت کنی وقتتو صرف کارای مهم بکن ، برا پوستت از گوگل سرچ کن ماسک خونگی درست کن بزن،  

عزیزم حتما پیش روانشناس برو رو اعتماد به نفست کار کن ، به کسی هم اجازه نده ، نظر بده ، مردا از زنانی ...

خيلي استفاده كردم اين ماسكا رو بي فابدع بود پوستم خوب نميشه

بخدا زشت تو این دنیا اصلا وجود نداره هرکسی به نحوی قشنگه مطمئنم تو خودت در مورد خودت اینجوری فکر می ...

عكسمو بزارم؟

عكسمو بزارم؟

سلام عزیز دل خوشگلم

ببین من معمولا تو هیچ تاپیکی نظر نمیدم تاپیکی هم که گذاشتی برای عمل بینی انقد فحش کاری شد که اللن میترکه پس گفتم اینجا نظرمو بگم بهت خواهر قشنگم

ببین تو قرار نیست چون پدر و مادرت کنارت نیستن تا اخر عمرت تحقیر بشی اذیت بشی یا از جانب بقیه طرد بشی یا مجبور بشی تن ب ازدواج با ی پسر چاق ۲۷ ساله بدی فقط چون پدر و مادرت کنارت نیستن فقط بخاطر مدل بینی فقط به خاطر چنتا دونه جوش اینا مسائلین که اصلا مسئله نیستن فقط تو برا خودت بزرگشون کردی البته تقصیریم نداری اطرافیانت مسبب شدن اما من خواهرانه ازت خووهش میکنم انقد به خاطر حرفای بقیه خودتو کوچیک نبین چشمای دریایی که تو داری اونقد قشنگه ک ارزوی خیلیاست ک خودشونو میکشن ک رنگ چشمای تورو داشته باشن اما ننیتونن.

عزیز دلم من فکر میکنم خیلی حرفا هست که میتونم بهت ب.م و شاید بتونم کمکت کنم چون تو وضعیت مشابهت بودم بهت درخووست دوستی میدم اگر دوست داشتی بپذیر تا باهم صحبت کنیم .

ضمنا من دخترم نگران نباشی یوقت😘