2777
2789
عنوان

در اومدن پیچ و مهره ایمپلنت

3261 بازدید | 11 پست

سلام ، دندونمو ایمپلنت کردم، البته در حد پیچ و مهره بود، قرار بود آخر این ماه برم دندون پزشکی برای بقیه کارام ، چن روزی احساس کردم پیچ ایمپلنت شله ، تا اینکه امشب کلا پیچ و مهره درومد و افتاد داخل دهانم ، تمام هزینرو از قبل دادم ، ب نظرتون دوباره هزینه مجدد میگیره؟؟ البته دندونپزشک گفته بود ک ایمپلنت گارانتی داره و اگه پس بزنه دوباره از شرکت سازنده میفرستن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دندونت چی شد؟ دوباره کاشتیش؟  علتش چی بود؟

عزیزم از اونموقع زمان زیادی میگذره . دندونپزشک برام ایمپلنت میزاره لق میشه و میفته ، چن ماه بعدش دوباره برام مجددا میزاره ک اینسری ناحیه ایمپلنت چرک میکنه ، میرم پیشش ایمپلنتو دوباره در میاره .  بهش گفتم پولمو بده  ، دو سریه لثمو داغون کردی ، پولمو هم پس نمی‌داد، همش میگفت این ماه میدم اون ماه میدم ، فک کن یکسال و هشت ماه بعد از ایمپلنت من کارم ب شکایت پزشکی و پلیس و ... کشیده شد تا تونستم پولو پس بگیرم . با این تورم لحظه ای ک ما داریم اون پول هم ارزش قبلی خودشو دیگه نداشت. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792