2777
2789
عنوان

درمان سینیوزیت

236 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من سینوزیت دارم سه روزه ک چرک کرده و درد دارم متاسفانه به انواع چرک خشکانام حسایت دارم فعلا آموکسیسیلین500میخورم با وجود حساسیتم میخواستم بپرسم درمان دیگه ای نداره؟؟؟یا راه حلی هم واسه کمترشدن دردش هم چرک خشکن باشه؟؟؟؟

ممنونم خدا جون...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با روغن اصل (زیتون یا بنفشه یا کنجد یا هرچی) روی بینی و اطراف و پیشونی رو روزی یبار چرب کن و تروم ماساژ بده .بخور گل ختمی و اکالیپتوس بده شبی ده دقیقه و بلافاصله بعدش  فلفل بو کن تا عطسه کنی پشت سرهم ....تا سردی مغزت خارج ش ، عطسه ها ک تموم شد تو هر سوراخ بینی ی قطره روغن بریز.اینایی ک گفتم از طب ابوعلی سینا بود

بهم نخندی وای منم سینوزیت داشتم گوش شیطون کر خوب شدم با عنبر نسارا

هرروز دود بده وبا بینی نفس بکش یه‌کم گلوت وبینیت میسوزه ولی بعد از چند روز اثرش رو میبینی از دارو شیمیایی که بهتره کلیه رو از کار میندازن

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
بهم نخندی وای منم سینوزیت داشتم گوش شیطون کر خوب شدم با عنبر نسارا هرروز دود بده وبا بینی نفس بکش ی ...

آره میدونم خیلی خوبه ولی نداشتیم تو خون فردا باید بگم همسرم بگیره

ممنونم خدا جون...
آره میدونم خیلی خوبه ولی نداشتیم تو خون فردا باید بگم همسرم بگیره

حتما بگیر من حتی پسرم تا میگه گلوم درد میکنه واسش دود میدم دیگه خودش عادت کرده میگه مامان عنبر نسارا بیار حتی موقع زمستون مریض هم نباشیم یه کم تو خونه دود میدم من‌ چند سال سینو زیت داشتم اسیر بودم از سردرد الان دود میدم باشلنگ کوچک میکشم چند ثانیه نگه میدارم 

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
حتما بگیر من حتی پسرم تا میگه گلوم درد میکنه واسش دود میدم دیگه خودش عادت کرده میگه مامان عنبر نسارا ...

آره خدایی واسه درمان عفونت عالیه

ممنون از اینکه یادآوری کردین بهم

ممنونم خدا جون...