بچه ها به اینستا همسرم حساس شدم انقدر رو مخم نمیدونم چکارکنم کلی فالور خانم هم داره با اینکه رمز گوشی دارم هروقت بخوام برمیدارم ولی یه چیز ته دلم ناآرومه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مهم اینه فالور خانم داشته باشع یا فالوینگ خانم😐اگه فالور بود مهم نباشع ولی اگه فالوینگش بود بپاک اینستاشو یا پسوردشو ازش بگیر خودتم پیجشو داشته باش
🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤
اگه شوهرت خانومارو دنبال کنه(فالوینگ هاش)اینستاش پاک کن یا پسوردشو ازش بگیر خودتم داشته باش
ولی اگه اون خانوما شوهرتو فالو کردن مهم نی
🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤