fatmagolab مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 عنوان بى بى چک | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 38 پست کسی بود بی بی چکش یه روز تاخیر منفی باشه بعدش مثبت شه؟؟؟خاهش میکنم کسی هس بیاد بگه 1399/07/16 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 منم پسرم سه سال ونیمشه تیر سقط داشتم خدا پسرتونگه داریحداقل یکی داری دلت برا اون شادهانشااللع دومیم سالم میاد🙏🏻😢
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 شاید مثبته عکس گذاشتی لایکم کن ببینم عکس نمیاد سایت خرابه روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 خدا پسرتونگه داری حداقل یکی داری دلت برا اون شاده انشااللع دومیم سالم میاد🙏🏻😢 ممنونم انشاالله که شماهم بارداری روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 ممنونم انشاالله که شماهم بارداری انشاالله گلمممنون❤️🙏🏻
پاییزان۴۰۰۴ عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1541 انشاالله دامنت سبزمیشه به حق این شب عزیز التماس دعای زیاد عزیزم
پاییزان۴۰۰۴ عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1541 خدا نکنه گلم کیست داشت پشت گردنش جهش کروزومی گفتن مشکل ژنتیکی نبود منم حال تو رو دارم،غم رفتن اون یه طرف،وحشت از بارداری بعدی طرف دیگه،منم ابان قصد اقدام دارم،ولی خب نباید خودمونو ببازیم،استرس خودش باعث ناباروریه،انشاءالله که این دفعه خدا بهمون صحیح و سالمش رو میده و به خیر و سلامتی میان توو بغلمون.
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 منم حال تو رو دارم،غم رفتن اون یه طرف،وحشت از بارداری بعدی طرف دیگه،منم ابان قصد اقدام دارم،ولی خب ن ... ممنونم گلم انشاالله خدا کمکمون کنهمشکل جنین شما از چی بود نگفتن؟؟؟
پاییزان۴۰۰۴ عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1541 ممنونم گلم انشاالله خدا کمکمون کنه مشکل جنین شما از چی بود نگفتن؟؟؟ عزیزم من توی ۴ماه معلوم شد جمجمه نداره،به بدبختی مجوز از پزشک قانونی گرفتیم،دو روز بستری بودم،با قرص سقط نشد،یه امپول بهم زدن،بعدم برا جفت کورتاژ کردن،خیلی بدبختی کشیدم،درد زایمان رو قشنگ تجربه کردم،اخرم دست خالی برگشتم خونه😭