2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاله چن دیقه بعدش افتاد

نمیدونم فوقش نیم ساعت

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
دوبار سقط داشتم😔

منم پسرم سه سال ونیمشه تیر سقط داشتم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

من توی اولین اقدام باردار شدم،سه روز به موعدمم نشون داد،ولی کاخ ارزوها فقط ۴ماه استوار بود،توی ۴ماهگی سونو نشون داد بچم جمجمه نداره و دکتر گفت ختم بارداری،یعنی دنیا رو سرمون خراب شد،از خدا بخواین هروقت داد بهترین و سالمترین رو بده،کلی وقت دارید شما،من چی بگم که ۳۵سالمه،اونقدر وحشت دارم که نگو،خیلی تجربه تلخ و دردناکی رو توی چندماه اخیر پشت سر گذاشتم 

من توی اولین اقدام باردار شدم،سه روز به موعدمم نشون داد،ولی کاخ ارزوها فقط ۴ماه استوار بود،توی ۴ماهگ ...

منم وحشت دارم از بارداری

خیلی میترسم خیلی خیلی بخدا

انقد ک افسرده شدم

ولی خب دلم خیلی بچه میخاد 😔😔😔😔

منم خرداد،اگه بود اذر زایمانم بود،خدا پسرتو حفظ کنه،من یه بچه هم نداشتم که بهش چنگ بندازم تا دردم تس ...

انشاالله دامنت سبزمیشه به حق این شب عزیز