2821
2789
عنوان

کمممممک لطفا🙏

124 بازدید | 10 پست

سلام دوستان،اینجا کسی هست که لقاحش دیر باشه؟ من آخرین پریودیم ۱۱مرداد بوده ،بتای خونم ۲۵ شهریور اومد بالای ۱۰۰۰ و ۲۹ شهریور رفتم سونوگرافی گفت پنج هفته دو روزت هست ،امروز به هوای تشکیل قلب رفتم سونو،ولی یه سونوگرافی بهتر بهم گفت  شیش هفته یک روزت هست.کسی بوده اینجوری؟امیدی داشته باشم که قلبش تشکیل میشه؟؟؟علائم خاصی ندارم لکه بینی دارم شیاف استفاده میکنم بعضی وقتا هم حالت تهوع دارم

عزیزم شک نکن تشکیل میشه حواست جمع کن خیلیا به بهونه تشکیل نشدن قلب جنین رو از دست دادن صبر کن چند هفته دیگه 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر صبر کنم؟دوهفته خوبه؟

بزار 8هفته سونوت بشه بعد برو ببین چی میگه ولی تا چند مدت بعد صبر کن چون بچه های باهوش اول مغز تشکیل میشه بعد قلب 

ولی اگه تا 9 هفته نشد تمام کن چون عفونت میکنه 

ان شاء الله تشکیل میشه

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
دعاکنید برام🙏

ان شاء الله تشکیل میشه 

اگه خواستی ختم برداری بیا گپم