2777
2789
عنوان

ریزش مو

60 بازدید | 9 پست

دوستان تا حالا من خیلی کار واسه ریزش موهام انجام دادم یک عالم دکتر رفتم و مزوتراپی و این حرفا اما جواب نداده حنا و این چیزا هم گذاشتم اما موهام کلا نازک و زیاد میریزه اگه پیشنهادی دارین و نتیجه داده واستون بگین منم انجام بدم خیلی ممنون

آزمایش هورمونی هم دادی؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قرص هیرویت (hair vit)بخر بخور، پیش دکتر طب سنتیم برو اونام معمولا برای ریزش راهکار دارن. کیست تخمدانم میتونه علتش باشه دکتر زنان برو سونو انجام بده کیست تخمدان ریزش میاره. 

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

قرص هیرویت (hair vit)بخر بخور، پیش دکتر طب سنتیم برو اونام معمولا برای ریزش راهکار دارن. کیست تخمدان ...

رفتم پیش دکتر زنان گفت پریودیات منظم گفتم اره گفت پس هیچی از تخمدان هات نیست

رفتم پیش دکتر زنان گفت پریودیات منظم گفتم اره گفت پس هیچی از تخمدان هات نیست

پس طب سنتیم امتحان کن و قرص هیرویتو بگیر بعد صبحونت بخور.

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز