2777
2789
عنوان

ریزش مو

60 بازدید | 9 پست

دوستان تا حالا من خیلی کار واسه ریزش موهام انجام دادم یک عالم دکتر رفتم و مزوتراپی و این حرفا اما جواب نداده حنا و این چیزا هم گذاشتم اما موهام کلا نازک و زیاد میریزه اگه پیشنهادی دارین و نتیجه داده واستون بگین منم انجام بدم خیلی ممنون

آزمایش هورمونی هم دادی؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص هیرویت (hair vit)بخر بخور، پیش دکتر طب سنتیم برو اونام معمولا برای ریزش راهکار دارن. کیست تخمدانم میتونه علتش باشه دکتر زنان برو سونو انجام بده کیست تخمدان ریزش میاره. 

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نخواسته قرعه به نام تو می شود...

قرص هیرویت (hair vit)بخر بخور، پیش دکتر طب سنتیم برو اونام معمولا برای ریزش راهکار دارن. کیست تخمدان ...

رفتم پیش دکتر زنان گفت پریودیات منظم گفتم اره گفت پس هیچی از تخمدان هات نیست

رفتم پیش دکتر زنان گفت پریودیات منظم گفتم اره گفت پس هیچی از تخمدان هات نیست

پس طب سنتیم امتحان کن و قرص هیرویتو بگیر بعد صبحونت بخور.

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نخواسته قرعه به نام تو می شود...