2777
2789
عنوان

افسردگی

119 بازدید | 18 پست

احساس میکنم دارم افسردگی شدید میگیرم. حرف زدن برام سخته نمیدونم چجوری بگم دلم نمیخواد حرف بزنم انقدرم بی حوصله صحبت میکنم حس میکنم همه میفهمن کم بی انرژیم. انگار تو هپروتم یه حال گیجی دارم

خواب و خواراکم بهم ریخته به شدت. یعنی بگم چند میخوابم چند بیدار میشم تعجب میکنید...

یه هفتس از خونه بیرون نرفتم. چشمام بیحاله...

چجوری خودمو جمع و جور کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین دی بدنت پایینه اگه حتما استفاده کن

گروه ویتامین های ب رو استفاده کن 

عسل و خرما حتما هم تو رژیمت بذار 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
ویتامین دی بدنت پایینه اگه حتما استفاده کن گروه ویتامین های ب رو استفاده کن  عسل و خرما حتما ...

اره انقدر خورد و خوراکم بهم ریخته بعید نیست

من خیلی اهل قرص نیستم ویتامین دی تو چیا هست؟

این فصل به شدت تاثیر گذاره . من افسردگی حاد داشتم ۴ساله دارو میخورم بهتر شدم .اما کامل خوب نشدم ..

حوصله هیچی رو ندارم. حتی خودمو

روانشناسه بهم گفت روزی یه ساعت ورزش کن... من حوصله اشپزیم ندارم چه برسه به ورزش

اره. البته قبلنا بیشتر بعد از گریم اروم میشدم

برو دکتر قرص میده اروم میشی.من دیروز داستان دختر کبریت فروش و داشتم برا دخترم میخوندم یهو بحدی گریم گرفت دخترم بغلم کرد گفت مامانی من همیشه پیشت میمونم

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

برو دکتر قرص میده اروم میشی.من دیروز داستان دختر کبریت فروش و داشتم برا دخترم میخوندم یهو بحدی گریم ...

الهی عزیزممم

من قبلا فلوکستین میخوردم دکتر داده بود ولی اصلا به درد نخورد. عین معتادا شده بودم همش میخوابیدم

اره انقدر خورد و خوراکم بهم ریخته بعید نیست من خیلی اهل قرص نیستم ویتامین دی تو چیا هست؟

ببین تو تخم مرغ و کره و این چیزا هست

و سعی کن بتونی دوز پایین قرصش رو بگیری و بخوری

چون اکثر خانومهای ایرانی کمبود این ویتامین رو دارن

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊