2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز منظورت اینکه طلاق گرفتی تو عقد؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
آره

قشنگم منم تو عقد جدا شدم میدونی مهم خودمونیم که میدونیم کار درست و عاقلانه ای کردیم بعضی موقع ها طلاق راه نجاته خدا دوسمون داشته که تو عقد مشکلاتمونو نشون داده تازه کلیییم تجربه کسب کردیم😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
قشنگم منم تو عقد جدا شدم میدونی مهم خودمونیم که میدونیم کار درست و عاقلانه ای کردیم بعضی موقع ها طلا ...

بخدا من خودمو نجات دادم از آینده بد فقط اشتباهم دوبار ب دلایلی تکرار کردم ،و چقد که دلمو نشکوندن با قضاوتاشون 

مرسی که شنیدی حرف دلمو

بخدا من خودمو نجات دادم از آینده بد فقط اشتباهم دوبار ب دلایلی تکرار کردم ،و چقد که دلمو نشکون ...

میدونم عزیز دل مهم خودتی دیگران که تو تک تک لحظات زندگیت نبودن خدا دوست داشته که تو عقد جدا شدی نه زیر یک سقف با بچه بی خیال همه اینا یک مانوری بود برای زندگیه بهتر ان شاءالله خوشبخت بشی❤

میدونم عزیز دل مهم خودتی دیگران که تو تک تک لحظات زندگیت نبودن خدا دوست داشته که تو عقد جدا شدی نه ز ...

ممنونم مهربونم ،چقد خوبه آدمای هستن که میفهمنت ،

دیدی که الان بازشده بار اول نداشتم ، میدونی الان خیلی خوب خوبو بدو تشخیص میدم ، خداروشکر،ولی گاهی بعضی حرفا از زهر تلختره چه میشه کرد

مرسی عزیز گوشه ای از دردمو تسگین دادی

ممنونم مهربونم ،چقد خوبه آدمای هستن که میفهمنت ، دیدی که الان بازشده بار اول نداشتم ، میدونی الان خ ...

خواهش عزیز مهم خودتی درسته مردم حرف در میارن حتی اگه تو زندگیتم خوشبخت بودی بازم حرف میزنن مهم تجربه هایی که بدست اوردی بی خیال خدا رو شکر که بهتری😊❤