2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من هرچقدر بتونم برای سلامتی گل پسرت دعا میکنم

چندتا صلواتم به نیت خوب شدن براش میگم 

انشاءالله که خوب بشه

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿
الهی خیر ببینی

خواهرم برا پسرت ختم قران بردار 

جواب میده

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿