2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دکتر متخصص باید نظر بده حتی دکتر عمومی هم جرات نمیکنه نظر بده کلی تشنجا باهم فرق دارن ولی یه بچه فامیل داریم 3 سالشه از تولد تشنج داشت بخاطر فامیل بودن پدرمادرش مرتب میبرن دکتر خوبه با دارو و....

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
تو نوار مغز و ام آر آی تشنج نشون نداد ولی بچم تشنج می‌کنه

دختر برادر شوهرم اینجوری بود اونم سه سالشه بی دلیل تشنج می‌کرد. دکتر و... نتیجه نگرفتن. بردنش یه دعانویس😐😐😐😐گفت‌ که بیماری اعصاب داره. ناگفته نمونه تو بارداری مادرشوهرم خیلی پسر وعروسشو اذیت کرد وهم عروسم همیشه گریان ناراحت حتی از خونه بیرونشون کرد و جدا شدن یه مدت برادرشوهرم وزنش وتا6 ماهگی بچه خونه باباش بود تاتونست یه خونه بگیره زنشو ببره. بچه هم خیلی لاغر یک کیلونیم بدنیا اومد مادرش هم خوراکش بد بود بخاطر ناراحتی فشار واسترس و.... 

دختر برادر شوهرم اینجوری بود اونم سه سالشه بی دلیل تشنج می‌کرد. دکتر و... نتیجه نگرفتن. بردنش یه دعا ...

الان چطوره بهتر شده؟؟

منم هم تو بارداری سختی زیاد کشیدم چون ویار سختی داشتم و خانوادم پیشم نبودم هم زایمانم سخت بود که بعد تحمل درد زایمان طبیعی مجبور شدم سزارین بشم

دکتر فیلمش رو دید گفت تشنجه سرش رو به سمت چپ خم می‌کنه برای ۲ تا ۳ ثانیه و فشار میاره به خودش و خیر ...

بمیرم الهی. هیچ مادري ناخوشی بچه شو نبینه ان شاء الله چیز مهمی نیس حالا که تو ام آر آی چیزی نشون نداده خودش نکته مثبتیه

الان چطوره بهتر شده؟؟ منم هم تو بارداری سختی زیاد کشیدم چون ویار سختی داشتم و خانوادم پیشم نبودم هم ...

بله الان خوبه ولی یه وقتایی حالت تشنج میگیره ما همه باهاش خوبیم ونمیزاریم عصبی بشه ولی باباش خره میزنتش😐 تربیت همون مادرشوهر س دیگه. الهی تیکه تیکه بشه این زن😐

بله الان خوبه ولی یه وقتایی حالت تشنج میگیره ما همه باهاش خوبیم ونمیزاریم عصبی بشه ولی باباش خره میز ...

آخی 😔

یعنی خوب نشده😭یعنی بچه منم همینجوری میمونه😭😭😭

بله الان خوبه ولی یه وقتایی حالت تشنج میگیره ما همه باهاش خوبیم ونمیزاریم عصبی بشه ولی باباش خره میز ...

میشه بپرسم چجوری تشنج میکردش از اول و آیا بدتر شده الان یا همون مدلیه تشنجش؟؟؟