2777
2789
عنوان

کیست سینه

147 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.۲یا ۳سالی میشه که یه کیست سمت چپ سینم داشتم که  اکثر زمان نزدیک پریودی درد میگرفت هربار دکتر میرفتم میگفتن چیزی نیست و ویتامین ای میدادن.ولی الان ۳هفتس که بدجور درد گرفته و  دست میزنم بزرگتر قبل شده و سینم همون سمتش متورم شده و گاهی میسوزه.خییلی میترسم.نوبت سونو هم با کلی بدبختی یکشنبه همین هفتس.دیگه طاقتم تمام شده.کارم شده گریه.کسی همچین تجربه ای داره؟

من تو دو تا سینم توده دارم کوچیکن رفتم سونو بعد دکتر بهم گفت ویزی نیست ولی یه چیزایی رو بخورم یه یچزایی رو نخورم ویتامین ای دادو یه چیز دیگه و چهار ماه چهارماه برم سونو تا این کوچیک شه یا اندازش تغییر نکنه و اگه بزرگ شد  فک کنم برش دارن 

تا زمان ۲۸ سالگی

این توده ها خیلی شایعن و سرطان زا نیستن 

مال شما اگه همین نوع باشه احتمالا خیلی بزرگ شده فوقش برش میدارن 

حالا باز برید سونو همه چی معلوم میشه 

منم ۲۷ سالمه.خیلی هم رعایت میکنم کافئین نخورم و کاکائو و این چیزا نخورم.ای خداا یعنی هر روز یه جام خوب نشده یه جا دیگم مشکل پیدا میکنه.دیگه خسته شدم.همش کفر میگم به خدا و شکایت میکنم.کلا خدا منو واسه استرس و نگرانی آفریده.مرسی بابت پاسخت عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.