2777
2789
عنوان

ازدواج 🖤

241 بازدید | 12 پست

بچها خواهرانه حرف بزنین من ۱۹ سالمه و خاستگار داشتم اما چون تک دخترم بابام به هیچ وجه راضی نیست زود ازدواج کنم و دلش نمیخا زود برم من قبلا چندتا اشتباه کردم و با چندنفر توی رابطه رفتم که خانوادمم درجریان گذشتم هستم توی شهر نسبتا کوچیکی هم زندگی میکنیم و همه همو میشناسن اینکه میگم خاستگار داشتم و بابام بهم نگفته الان میگین از کجا فهمیدم!؟ خب فقط درحد اینکه به مامانم گفتم خاستگار داره همین بدون هیچ اسم و مشخصاتی حتی به مامانمم نمیگه بعضی وقتا حس میکنم من ازدواج نمیکنم بخاطر گذشته و خیلی دل نگرونم💔کنکور دادم و منتظر نتایجم با کسی که دوس داشتیم همو و قصد ازدواج داشتیم و خیلیم دعوا و اشتی داشتیم دیشب کات کردم نمیدونم مث همیشه اشتی هست یا نه نمیدونم چیکار کنم خیلیم ازدواج واسم مهم نیست اما خب یه نیازه و اگه صورت نگیره بد میدونن و اینکه توی خانواده هم محدودم و خلاصه راه ازادی رو دانشگاه یا ازدواج میبینم 

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

بنظرم سنی نداری برو دنبال اهدافت 

منم20سالمع دوس ندارم ازدواج کنم پدرمم زیاد دوس ندار 

دوس پسرتم بنظرم اصن حرکتش خوب نیس تلف نکن خودتو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه یه نفر قسمتت باشه عالم ادم ناراضی باشن میشه

بعضی وقتا میگم شاید بخاطر گذشتم و ... نتونم ازدواج کنم حس بدیه هعی ...

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
بنظرم سنی نداری برو دنبال اهدافت  منم20سالمع دوس ندارم ازدواج کنم پدرمم زیاد دوس ندار  د ...

دقیقا ولی وقتی میبینم همه همسنام عروس شدن و بچه دارن حس بدی بهم دست میده حس میکنم اینده خوبی ندارم بلاتکلیفم

دقیقا ولی وقتی میبینم همه همسنام عروس شدن و بچه دارن حس بدی بهم دست میده حس میکنم اینده خوبی ندارم ب ...

خب دوستای منم همع نامزدن 

من اینجور فک نمیکنم راستش 

توام خود محتاری جونم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خب دوستای منم همع نامزدن  من اینجور فک نمیکنم راستش  توام خود محتاری جونم

😊مرسی عزیزدلم

بنظرمن زیر ۲۴ ازدواج نکن 

ولی اگر میترسی به گناه بیفتی راهش ازدواجه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

بنظرمن زیر ۲۴ ازدواج نکن  ولی اگر میترسی به گناه بیفتی راهش ازدواجه

نه عزیزم درگذشته تحت تاثیر دوستام بودم و خطا کردم و الان دیگه همه چی خوبه فقط میترسم بخاطر اونا کسی نخواد بیاد خاستگاریم و جور بشه و الانم حقیقتش بابام اصلا حرف خاستگار نمیزنه که من راجبشون تصمیم بگیرم و خودمم دوس دارم فعلا مجرد باشم اما خب از ایندم ترس دارم

نه عزیزم درگذشته تحت تاثیر دوستام بودم و خطا کردم و الان دیگه همه چی خوبه فقط میترسم بخاطر اونا کسی ...

احتمالا خوب نیستن که بابات حرفش نمیزنه 

ضمنا نوبتی هم باشه نوبت منه که ۲۶ سالمه  

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

احتمالا خوب نیستن که بابات حرفش نمیزنه  ضمنا نوبتی هم باشه نوبت منه که ۲۶ سالمه    

نه اتفاقا گفته بود خیلی خوبن ولی من دلم نمیاد هنوز بفرستمش زیر بار مشکلات😂... ایشالله شمام زودتر ازدواج میکنی و خوشبخت میشی گلم

نه اتفاقا گفته بود خیلی خوبن ولی من دلم نمیاد هنوز بفرستمش زیر بار مشکلات😂... ایشالله شمام زودتر از ...

عزیزم احساس میکنم یه کم تحت تاثير دور و بریات میخوای ازدواج کنی ، هنوز سنی نداری . 

من تو این سن فقط دوست داشتم از دوران دانشجوییم لذت ببرم و واقعا هم همينجور شد .

و بهت پیشنهاد میکنم تا یه رشته خوب و دلخواهت قبول نشدی همه تمرکزت بذار روی درست ، دنبال رابطه نرو .

از جانب بابات هم بذار یه سال دیگه بگذره بعد به مامانت محترمانه بگو تا باهاش صحبت کنه که حتما تو و مادرت رو در جربان بذاره 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی