2777
2789
عنوان

دی جی کالا

117 بازدید | 11 پست

خانما اگه خونه نباشیم،بیارن،برمیگردونن؟؟؟

در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود. میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند. ما دیر آمدیم، یا زود. هرچه بود بموقع نیامدیم. گذشت و بهتر که میگذرد.کلیدر

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میبرن پست شهرتون

دوباره باید پول بدیم بیارن؟

در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود. میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند. ما دیر آمدیم، یا زود. هرچه بود بموقع نیامدیم. گذشت و بهتر که میگذرد.کلیدر

زنگ میزنن قبلش که هستین یا نه تا بیاره

اگه نباشیم چی؟

اگه نباشیم چی؟

خب میگی فلان ساعت میرسم خونه اون موقع بیار 

برای ما که همیشه زنگ میزنه خونه نباشیم میگم مثلا فردا صبح هستم اون موقع بیار میاره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم اگه نبودی زنگ زدن بهت بگو بده به همسایتون .. با همسایتون هماهنگ کن برات تحویل بگیره. من خودم اینقدر سفارش دادم.. یکی دوبارش نبودم گفتم همسایمون و مغازه سر کوچمون برام تحویل گرفته... مامور پست زنگ میزنه بهت باهاش هماهنگ کن کاری نداره

خب میگی فلان ساعت میرسم خونه اون موقع بیار  برای ما که همیشه زنگ میزنه خونه نباشیم میگم مثلا ف ...

ممنون

عزیزم اگه نبودی زنگ زدن بهت بگو بده به همسایتون .. با همسایتون هماهنگ کن برات تحویل بگیره. من خودم ا ...

ممنون