من امسال کنکور ندارم ولی چند کتاب سال گذشته گرفتم میخوام بخونم پایه ام خیلی ضعیف چون از راه دور خوندم(یعنی فقط امتحان دادم)چون پول میدادم نمره درحد فقط قبول بشم دادن و من الان هیچی از کنکور نمی دونم ۴سال دست به کتاب نزدم برام سخته خوندنش راهنمایم کنید چطوری بخونم اولش خیلی ذوق داشتم الان نگاه به عمق کتاب میکنم نمیتونیم بخونم و اینکه چطوری سوال طرح کنم از کتاب برای خودم؟کلاس نمیتونیم برم هزینه اش زیاده حتمان....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو ک میگی پول میدادم کنمره در حد قبولی بهم بدن معدلت حدااااقل ۱۴ هس ک فرهنگیان قبول بشی؟
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نمی دونم ولی میخوام بخونم که کنکور عالی قبول بشم که اقلام برم دولتی...
نمیدونی معدلت چنده؟
ببین امسال خیلی از ۳ رقمی ها هم دعوت ب مصاحبه نشدن
سال ب سال بدتره
باید حدداااقل رتبه ات زیر ۵۰۰ بشه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی