2777
2789
عنوان

جاماندگان اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام حسین بهت نطر کرده که کربلا بودی 

برا من دعا کن هم لحظه اذانه هم شب اربعین تو رو خدا بگو خدایا راحتش کن از شر این بیماری پوستی که هم افسردم کردم هم حبسم کرده تو خونه 

بگو خدایا دکتر بعدی که میره بهترین داروی ممکنو بده و خوبه خوب شه پلکاش به حالت نرمال برگردن پوستشم ایینه شه و جوش نزنه 

فککنم رعد و برقم زد 

خدا به حق این اذان دعای من رو سیاه نه ولی دعای این خانمو گوش کن در حقم 

اسمم فاطمس دعا کنه هر کی خوند دگ دارم میمیرم 😔🙏🏻

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
چشم دوستای گلم اگه لایق باشم برای همتون دعا میکنم ، خدا به حق بی بی حضرت زینب حوائج هممونو برآورده ب ...

تو رو ب خدا برا منم دعا کن خدا حاجتمو بده ۵ ساله

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....

توروخدا برای شادی روح دختر خاله منم صلوات بفرستین امشب شب اول قبرشه دلم خونه بخاطر کرونا نتونستم برم

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......

اسمم فاطمه س دعا کن بخت منم باز بشه  منم برات یاسین میخونم ایشالله بحق اقا ابلفظل  حاجت روا بشی 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.