2777
2789
عنوان

چیکارررر کنم😭😭

152 بازدید | 9 پست

شوهرم بعد یک ماه ک خونه بابام بودم (باردارم و شهرستان زندگی میکنم دور از خانواده به خاطر ویارم اومدم خونه بابام) داره میاد دنبالم 4 ماهمه و نمیتونم زیاد بشینم کمر درد میشم خیلی تو خونه یکسره دراز کشیده ام حالا میخواد بیاد دنبالم مامان باباش گفتن ماهم میایم و برمیگردیم 😭😭😭😭 گفتم نمیشه بگی نیان اخه من باید عقب ماشین دراز بکشم نمیتونم بشینم بخدا حالا بهش برخورده میگه فیلم بازی میکنی دا در میاری بقران نمیتونم 😭😭😭😭😭😭 چیکار کنم 

بشین جلو صندلیو بخوابون تا اخر دراز شو

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جفتم پایینه 

تنها راهی که داری تحمل کنی با شوهرت بحث نکن مطمن باش اون حالت ببینه درکت میکنه

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

اره جفت پایین باشه سخت میشه به شوهرت توضیح بده شرایطت رو صندلی جلو بشینی صندلی رو بخوابونی خیلی راحت تری به نظرم چون عقب ماشین خیلی تکون میخوره 

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
بشین جلو صندلیو بخوابون تا اخر دراز شو

نمیشه جلوی پدرشوهر مادر شوهرم اصلا روم نمیشه اینجوری دلیل اومدنم خونه بابام این بود ک از بوی غذا بدم میومد مامانش باید برام غذا درست می‌کرد معذب بودم اصلا اونقدر باهاشون راحت نیستم 

اره جفت پایین باشه سخت میشه به شوهرت توضیح بده شرایطت رو صندلی جلو بشینی صندلی رو بخوابونی خیلی راحت ...

بخدا اصلا روم نمیشه جلوی پدرشوهر مادر شوهرم 

میخوان بیان دیدن من خب آخه من اگ براشون مهم باشم یکم باید شرایطمو بهتر درک کنن