2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

628 بازدید | 22 پست

یک ساله ازدواج کردم. شش ماهه اومدم خونه خودم. یه هفته پیش فهمیدم باردارم. امروز شوهرم مرخصی گرفته بود کار بانکی داشتیم. تو راه بودیم دیدم یکی به اینستاش ب اسم ثنا پیام داد. اینم یواشکی داشت حرف میزد و هی پاک میکرد. گفتم چیه! گفت نمیدونم یکی هست میگه تو رو میشناسم میدونم کی هستی ولی من نمیشناسمش. تو ماشین گفتم ببینم چی نوشته. گفت تو خونه نشونت میدم. اینستاشم رمزش  و میدونم. سریع منم رفتم دسشویی اینستاشو زدم دیدم بله داره چت میکنه! فهمیدم که دوس دختر سابقه( ما سنتی ازدواج کردیم) دختره میگفت اسمم چی بود اینم گفت نمیدونم که کی هستی گفت مگه چنتا عشق داشتی گفت اهان مهتاب. سریع با گوشی خودم اسکرین گرفتم. لاگ آوت زدم و دارم نرمال رفتار میکنم. چون اگه بفهمه رمز اینستاشو دارم عوضش میکنه. ازش پرسید زندگیت چطوره ؟ خوشبختی؟ دختره گفت توام ازدواج کردی گفت اره. بعدش وقت نشد دیگه چت کنه. چون امروز تعطیله و خونه هست. الانم خوابیده. چیکلر کنم بنظر شما

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره