2789
عنوان

خانوما کمک

15 بازدید | 1 پست

یک ساله ازدواج کردم. شش ماهه اومدم خونه خودم. یه هفته پیش فهمیدم باردارم. امروز شوهرم مرخصی گرفته بود کار بانکی داشتیم. تو راه بودیم دیدم یکی به اینستاش ب اسم ثنا پیام داد. اینم یواشکی داشت حرف میزد و هی پاک میکرد. گفتم چیه! گفت نمیدونم یکی هست میگه تو رو میشناسم میدونم کی هستی ولی من نمیشناسمش. تو ماشین گفتم ببینم چی نوشته. گفت تو خونه نشونت میدم. اینستاشم رمزش  و میدونم. سریع منم رفتم دسشویی اینستاشو زدم دیدم بله داره چت میکنه! فهمیدم که دوس دختر سابقه( ما سنتی ازدواج کردیم) دختره میگفت اسمم چی بود اینم گفت نمیدونم که کی هستی گفت مگه چنتا عشق داشتی گفت اهان مهتاب. سریع با گوشی خودم اسکرین گرفتم. لاگ آوت زدم و دارم نرمال رفتار میکنم. چون اگه بفهمه رمز اینستاشو دارم عوضش میکنه. ازش پرسید زندگیت چطوره ؟ خوشبختی؟ دختره گفت توام ازدواج کردی گفت اره. بعدش وقت نشد دیگه چت کنه. چون امروز تعطیله و خونه هست. الانم خوابیده. چیکلر کنم بنظر شما

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

چقد مردا حرومزاده شدن😔😔😔

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز