2777
2789
عنوان

خورشت بامیه

110 بازدید | 15 پست

خانما میخام برای شام درست کنم بلد نیستم

دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد

من چون دوس ندارم بلدم نیستم😕

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز داغ. گوشت بریز روش. ادویه تفت بده. رب بزن. اگه دوست داری بعضی ها لپه هم میریزن. آب بریز جوش که اومد گوشتت نیم پز بود بامیه های سرخ شده هم اظافه کن. کمی هم دارچین بزن

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
من چون دوس ندارم بلدم نیستم😕

منم باراوله اصلا نمیدونم چ مزه ای میشه  

دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد
پیاز داغ. گوشت بریز روش. ادویه تفت بده. رب بزن. اگه دوست داری بعضی ها لپه هم میریزن. آب بریز جوش که ...

مرسی یه کانال دیدم نوشته بود بامیه هارو آب پز کنید فرقش چیهز

وای خیلی دوسش دارم ولی من اصلا اشپزی بلد نیستم شرمنده 😐

دشمنت شرمنده😊

مرسی یه کانال دیدم نوصته بود بامیه هارو آب پز کنید فرقش چیهز

نه همون سرخش کن آب‌پز کنی دیگه بریزی تو خورشت وا میره. مامانم همیشه سرخ شده میذاشت تو فریزر. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
بلدی بامیه رو پاک کنی؟ 

نه مگه پاک میکنن؟ درسته من دیدم تو عکسای آشپزی😔

نه همون سرخش کن آب‌پز کنی دیگه بریزی تو خورشت وا میره. مامانم همیشه سرخ شده میذاشت تو فریزر. 

من سی ساله بامیه رو آب‌پز خوردم اگه زیاد از دمشو سرش بزنی یا زیاد بزاری آب‌پز بشه بله وامیره 

پیاز سرخ میکنی وسیر رو تفت میدی بعد گوشت تفت میدی ادویه ورب گوجه میزنی چند تا دونه گوجه پوره میکنی یکم تفت میدی اب میریزی میذاری گوشت که پخت یه تفت به بامیه ها بده وبایکم اب لیمو ترش اضافه کن ونمک بریز بزار جابیفته نوش جان