2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

156 بازدید | 16 پست

کسایی ک کنکور انسانی دادین میشه ماها ک اولین بارمونه راهنمایی کنین در ضمن لطفا اینم بگین من درسایی مث عربی و  ادبیاتو ک میخونم تو تسات ی چیزایی میاد ک اصلا تو درس نبوده اخه 

لطفا هر راهی بلدین ک ما موفق بشیم کمکمون کنین 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از کی شروع کردی به خوندن؟

من رشته فنی بودم از چند روز پیش شروع کردم انسانی باید ۳ سااالشووو بخونم 

من رشته فنی بودم از چند روز پیش شروع کردم انسانی باید ۳ سااالشووو بخونم 

منم سال۹۸باید میدادم ندادم الانم هیچی یادم نیس ازشون

😭خیلی زورم میاد بخونم چجوری برنامه ریزی کردی؟

منم سال۹۸باید میدادم ندادم الانم هیچی یادم نیس ازشون 😭خیلی زورم میاد بخونم چجوری برنامه ریزی کردی؟

ندارم برنامه ریزی همینطور میتونم 

سلام عزیزم من دهم انسانی ام ولی گفتم شاید راهنمایی هام به دردت بخوره

ببین برای درسایی مثل عربی و ادبیات شما اول باید مفهومی بخونی یعنی یه مبحث رو خوب و دقیق که یاد گرفتی هر مدل تست از اون دادن می تونی حل کنی. 

برای ادبیات به نظرم کتابای موضوعی بخر مثل نشر الگو. و دیگه اینکه سعی کن زیاد تست حل کنی تا سوالا بیاد دستت و اینکه بعد از تست زدن هم پاسخنامه رو خوب نگاه کن و خوب تحلیل کن.می تونی بعد از یه مدت ک تو تست زدن راه افتادی می تونی کم کم تستای زمان دار بزنی. و دیگه اینکه منابعت رو خوب انتخاب کن یعنی سعی کن برای هر درس بهترینشو انتخاب کنی اما زیاد دور خودتو با کتابا شلوغ نکن که بیشتر سردرگم بشی برای هر درس می تونی مثلا نهایت 2تا منبع مختلف استفاده کنی اما همونا رو خوب بخون و خوب مرور کنی.سعی کن دروس رو مرور داشته باشی حتما. و اینکه اولویت بندی درسات بر اساس زیر گروه و ضرایبش باشه. اگر هم مشکل کند خوانی داری از بلند خونی صرف نذر کن ک هم انرژی بیشتری رو ازت می گیره و هم وقتت رو. و دیگه اینکه می تونی برای خودت روتین داشته باشی هر شب. مثلا اگه تو قرابت ضعیفی با خودت بگو هر شب مثلا 3تا تست قرابت، حفظ20تا لغت انگلیسی، و چند تا تست ارایه و.... می زنم برای تقویت. خلاصه اینکه سعی کن مطالعه ات مستمر و با کیفت باشه. اینا نظرات من بود اگه دوست داشتی می تونی استفاده کنی. 

امیدوارم موفق باشی.🌺

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]
کمکی که میتونم بکنم اینه عزیزم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/5224829/خیلی-خوشحال ...

سلام اگه پیام منو دیدی جواب میدی در باره کنکوره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

گلم چه سوالی؟

منطقه چند بودی؟

بعد روزی چندساعت خوندی؟

مشاور داشتی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍