سلام عزیزم من دهم انسانی ام ولی گفتم شاید راهنمایی هام به دردت بخوره
ببین برای درسایی مثل عربی و ادبیات شما اول باید مفهومی بخونی یعنی یه مبحث رو خوب و دقیق که یاد گرفتی هر مدل تست از اون دادن می تونی حل کنی.
برای ادبیات به نظرم کتابای موضوعی بخر مثل نشر الگو. و دیگه اینکه سعی کن زیاد تست حل کنی تا سوالا بیاد دستت و اینکه بعد از تست زدن هم پاسخنامه رو خوب نگاه کن و خوب تحلیل کن.می تونی بعد از یه مدت ک تو تست زدن راه افتادی می تونی کم کم تستای زمان دار بزنی. و دیگه اینکه منابعت رو خوب انتخاب کن یعنی سعی کن برای هر درس بهترینشو انتخاب کنی اما زیاد دور خودتو با کتابا شلوغ نکن که بیشتر سردرگم بشی برای هر درس می تونی مثلا نهایت 2تا منبع مختلف استفاده کنی اما همونا رو خوب بخون و خوب مرور کنی.سعی کن دروس رو مرور داشته باشی حتما. و اینکه اولویت بندی درسات بر اساس زیر گروه و ضرایبش باشه. اگر هم مشکل کند خوانی داری از بلند خونی صرف نذر کن ک هم انرژی بیشتری رو ازت می گیره و هم وقتت رو. و دیگه اینکه می تونی برای خودت روتین داشته باشی هر شب. مثلا اگه تو قرابت ضعیفی با خودت بگو هر شب مثلا 3تا تست قرابت، حفظ20تا لغت انگلیسی، و چند تا تست ارایه و.... می زنم برای تقویت. خلاصه اینکه سعی کن مطالعه ات مستمر و با کیفت باشه. اینا نظرات من بود اگه دوست داشتی می تونی استفاده کنی.
امیدوارم موفق باشی.🌺