2777
2789
عنوان

تنهایی...قهر...

112 بازدید | 13 پست

بچه ها تو تاپیکای قبلی تقریبا به طور مفصل از شرایط مزخرفم با شوهرم و رابطم با خانواده ی خودم نوشتم...اگه سوالی داشتید تاپیکای قبلو بخونید...الان خیلی دلم گرفته،یه هفته اس با هیچ کس حرف نزدم،هرچی به دوستای قبلی و قدیمی زنگ میزنم سریع خدافظی میکنن و میرن پی زندگیشون انقدر تلاش میکنم به یکیشون مثل گذشته نزدیک بشم ولی اونا دیگه مشکلات و گرفتاریای جدید دارن و اصلا منو یادشون رفته همه سرگرم بچه داری ان یا کلاسای مجازی و...تازگیا سعی کردم اگه کسی سراغمو نگرفت خودم برم سراغشو بگیرم اما از ده بار یه بارشم اونا سراغ نمیگیرن،آجیامم که اصلا اگه نداشتمشون بهتر بود...فقط مامان و بابام پشتم هستن که اونم خیلی سنشون بالاس اصلا حوصله حرف زدن فقط با اونا رو ندارم اونام فقط بلدن غصه بخورن اصلا فهمیده و دانا نیستن، خلاصه این که این هفتم شوهرم باهام قهر کرده خیلی تنهام خونمم آپارتمانیه یه حیاطم ندارم دلم باز شه یکم، امروز میخام دلو بزنم به دریا یه چندساعتی برم بگردم واسه خودم اصلا یه پسر پیدا کنم یه ساعت باهاش حرف بزنم انقدری که این هفته حرف نزدم احساس میکنم لال شدم...اما نمیدونم تو این کرونا باید چیکار کنم کجا برم،اصفهانم که یک هفته بیشتر جاهاشو تعطیل کردن من چیکار کنم دیگه نمیتونم تو خونه بمونم داره سقف خونه میاد رو سرم دلم خیلی گرفته😔

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

عزیزم ماسک و الکل بردار. برو پارک محله که خلوتتره. راحت راه برو ،نیم ساعتی رو یه نیمکت بشین، تماشای درختا خیلی به ادم حس خوب میده

و در مورد دوستات، عزیزم اگه هر دفعه که زنگ بزنی هی غر بزنی و از بدی های زندگیت بگی اونا طبیعتا فاصله میگیرن به بهانه های مختلف، "نه دیگران رو سطل زباله خودت کن، نه اجازه بده بقیه تو رو سطل زباله بدونن" 

وقتی بهشون زنگ میزنی بگو بخند کن، از اون لحظات استفاده کن تا هم انرژی مثبت بدی هم بگیری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم الان آدما قابل اعتماد نیستن، اکثرا حرف زدن با آدما یعنی دردسر. 

میتونی بری پیاده روی هر روز

روزی نیم ساعت واسه خودت برقصی

کتاب بخونی

تو نی نی سایت حرف بزنی

فقط با این ایده پسر پیدا کنم باهاش حرف بزنم خودت رو به یاد نده

همون پسر بعدا یا ازت پول میخواد یا رابطه یا آبروت میره و از زندگیت هم میمونی. 

سعی کن قوی باشی، یه مدت مشاوره برو ،حرفات رو بهش بگو

ولی بی عقلی نکن وگرنه تاوانش رو میدی

شوهرهای ما هم صبح تا شب با ما حرف نمیزنن، زندگی همینه دیگه، سخته

عزیزم ماسک و الکل بردار. برو پارک محله که خلوتتره. راحت راه برو ،نیم ساعتی رو یه نیمکت بشین، تماشای ...

اره حق با شماست یه مدت اینطوری بودم اما الان دیگه اینطوری نیستم ولی همش باید خودم حرف بزنم اونا هیچ حرفی ندارن یه وقتا کم میارم پشت تلفن دیدی یه وقتا آدم هرچی میگه طرف ساکته منم اینجوری شدم از هردری وارد بشم دیگه پا نمیدن منم حرفی برا گفتن واقعا یه وقتا پیدا نمیکنم

بهترین دوست مادرت. برو پیش مامانت خود به خود دلت باز میشه

پیش اونم ک برم عصابم خورد میشه سنش بالاس اصلا حرفای سادمم متوجه نمیشه اونجا برم عصبی میشم اونم ناراحتش میکنم

عزیزم ب جای اینکه بری ی پسر پیدا کنی باش حرف بزنی ی پیام محبت امیز یا هرچی که خودت بلدی بده ب شوهرت ...

ازش بدم میاد فوشای بدی به خانوادم میده، درسته دل خوشی از خانوادم ندارم اما هیچ وقت نذاشتم اون بفهمه همیشه حفظ ظاهر کردم و بهشون احترام گذاشتم ولی ته دلم دوسشون دارم نمیتونم ببینم کسی تا این حد فوشای بد به بابام میده جوری که بعضیاش از بس رکیکه معناشو میزنم تو اینترنت تا بفهمم

اره حق با شماست یه مدت اینطوری بودم اما الان دیگه اینطوری نیستم ولی همش باید خودم حرف بزنم اونا هیچ ...

خب اگه کلا مکالمه یک طرفه شده حق داری 

اگه بتونی صبحها بری پیاده روی تو پارک، به مرور خانم هایی رو که میبینی میتونی باهاشون دوست بشی، حالا نه اون صمیمی ولی در حد هم صحبت

اگه یه کلاس هم بری خوبه، کلاس سیاه قلم، طراحی، تار، قالی بافی، خیاطی، آشپزی، و... میتونی رابطتتو گسترش بدی، ادمای جدید ببینی، کلا برای خودت و زندگی خودت (منظورم زندگی مشترک نیست) یه برنامه خوب بچین که کیف کنی

خب اگه کلا مکالمه یک طرفه شده حق داری  اگه بتونی صبحها بری پیاده روی تو پارک، به مرور خانم های ...

من به آرایشگری خیلی علاقه دارم و واقعا استعدادشو دارم اما هزینه هاش سرسام آوره از پسش برنمیام...هرکلاسی بخام برم کلا یه هزینه ای داره شوهرم خسیسه اهل پول دادن نیست، حالام حرف کلاسو اینا نمیزنم تا شاید اون هفته ببرتم دکتر، دکترم الان واجب تره آجی...تو این شرایط التهاب مثانه هم گرفتم....ولی گزینه ی پیاده روی تو پارک خوب بود ممنونم عزیزم

ازش بدم میاد فوشای بدی به خانوادم میده، درسته دل خوشی از خانوادم ندارم اما هیچ وقت نذاشتم اون بفهمه ...

عزیز دلم خیلی از خانوما شرایط شمارو دارن یکیش خودم اما چ میشع کرد بخاطر خانوادمونم ک شده باید بسازیم باهاشون وقتی فحش میده زیاد گارد نگیر جلوش جوری رفتار کن که انگار برات مهم نیس نقطه ضعف دستش نده  

عزیز دلم خیلی از خانوما شرایط شمارو دارن یکیش خودم اما چ میشع کرد بخاطر خانوادمونم ک شده باید بسازیم ...

هرجوری رفتار کنم اون فوششو میده...یه وقتا نمیتونم اگه بخامم نمیتونم بهش محبت کنم فقط تو دلم آرزوی مرگشو میکنم..یه کارای زشتی میکنه اصلا نقلش نگفتنیه، قهر ک میکنم حتی نونم برا خونه نمیخره من گشنه می مونم، به این چیزا که فکر میکنم ازش متنفر میشم اما تبرم گردنشو نمیزنه از هیچ کس و هیچ چیزی ترس و حیا نداره