2777
2789
عنوان

قرص ریتالین

1756 بازدید | 8 پست

درود مامانای کل 

پزشک فوق تخصص روانپزشک اطفال برای پسر ۷ ساله ام قرص ریتالین دادند . ازش تست گرفتند با کامپیوتر ، دقت دیداری و تمرکز دیداری شدید - دقت شنیداری تمرکز شنیداری بسیار شدید 

اما من بازم میترسم بهش دارو بدم ، خیلی دوران و زمانهای سختی را دارم میکذرونم 

پسرم ورجه وورجه زیادی نداره ، مهمونی اینا میریم چیزی نیس که ابروریزی کنه ، شیطونی اش پیش پسربچه بودنش طبیعیه - اما مشکل تمرکز پایینش هست ، انگار بعضی وقتا اصلا تو این دنیا نیس ، انگار نمیشنوه ، حتی وقتی با یکی دیگه دارم در موردش حرف میزنم انگار نمیشنوه ، اوایل شک داشتم اوتیسم داشته باشه ، اما اینطور نیست . براش تشخیص بیش فعالی دادند با گرایش عدم تمرکز و اختلال در یادگیری 

بده قرصش رو پسرداییم همینجوری الآنم که راهنمایی هستش میخوره درساشم خوب نیست قبل کلاس درسش باید حتما بخوره

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو برای درمانه 

زیر نظر پرشک تجویز شده پس جای نگرانی نیست اگه باز نگران هستی مشکل نگرانیت رو با مراجعه به روانشناس حل کن مامان گل 

نه اینکه داری بچه رو ندی

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
دارو برای درمانه  زیر نظر پرشک تجویز شده پس جای نگرانی نیست اگه باز نگران هستی مشکل نگرانیت رو ...

سه شنبه همین هفته برده بودمش دکتر ، از بس ادم چیزهای متفاوتی میشنوه ، یکی دیگه از دوستام ۱ سال ریتالین داده بود پسرش و بعدا که برده پیش روانشناس گفته نباید میدادی ! 

کلا روانشناس ها معنقدند با بازی درمانی و کار درمانی میتونن بیش فعالی را کنترل کنن 

رولنپزشک ها معتقد به دارو هستند و میگن کنارش حالا ورزشهای تمرکزی برای ذهن هم انجام بدیم 

مشکل عوارض جانبی ریتالین هست که نمیگذاره راحت نصمیم بگیرم 

کسی اینجا هست که تجربه ای داشته باشه ؟

سه شنبه همین هفته برده بودمش دکتر ، از بس ادم چیزهای متفاوتی میشنوه ، یکی دیگه از دوستام ۱ سال ریتال ...

خب شما میتونید دوتاکارانجام بدید 

اول اینکه یه دکتر روانپزشک کودک خوب دیگه هم پیدا کنید و نظر ایشون روجویا بشید درمورد اطمینان از تشخیص و تجویز داروی مناسب 

دوم اینکه یک روانشناس کودک خوب پیدا کنید و با ایشون هم مشورت کنید و مطمئن بشید که ایا با بازی درمانی میشه این قضیه رو بهبود بخشید یا نه 

فکر کنم میزان بهبود این قضیه با بازی درمانی و کار درمانی بستگی به شدت مشکل فرزندتون داره 

اما در مورد عوارض جانبی حق دارید یکسری عوارض جانبی مثل مقداری بی اشتهایی و بی خوابی داره که احتمالا این عوارض نسبت به اثرات مخربی که خود این مشکل روی فرزندتون میذاره قابل چشم پوشی هست. ضمن اینکه شما دارید زیر نظر پزشک دارو رو مصرف میکنید و هر زمان که از مصرف ناراضی بودید یا نگران شدید میتونید تماس بگیرید و زیر نظر دکتر دوز دارو رو کم و زیاد یا اصلا قطع کنید .

من روانشناس کودک خوب سراغ دارم که میتونم بهتون معرفی کنم ازش مشورت بگیرید، اگر تهرلن هستید حضوری برید اگرنه انلاین وقت بگیرید 

بهم پیام بدید براتون بفرستم شماره کلینیک رو 

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

سلام دقیقا منم مشکل شمارو دارم عزیزم.عوارضش منو میترسونه.پسرم تیک میگیره.کلاس اول دادم ۳ ماه خوب بود ولی بشدت لاغر شد.الان ک سومه و من دارم اذیت میشم و خودش.متاسفانه تحقیر میشد از سمت همه اذیت شد .حتی من و پدرش.ترجیح دادم باز شروع کنم واقعا درساش افت کرد و باورش شد خنگه.عذاب وجدان منو کشته.دوتا بهترین دکترهایه مشهد بردمش.نوروفیدبک بردم.بنظر میرسه فقط دارو جوابگو هست.حیف پسر زرنگم بس ک تحقیر شد ی بچه تنها موند .اشتباه کردم.حیف درمان نداره.اگر ۱۲ جهش بده مغزشون شاید فرجی شد.وگرنه تا اخر عمرشون باید مصرف کنن.چقققد گریه میکنم .ولی خوی برا ۴ ساعت اروم و با تمرکز میشن فقط ساعتیه

تجربه من هست عزیزم از ۵ سالگی کارم اینه بدم یا ندم.ولی خوب تا الان ندادم مقاومت کردم ولی بچه بشدت ضربه خورد

سلام دقیقا منم مشکل شمارو دارم عزیزم.عوارضش منو میترسونه.پسرم تیک میگیره.کلاس اول دادم ۳ ماه خوب بود ...

سلام عزیزم پسرتون رو کجا بردید دکتر .بلاخره دارو ریتالین رو دادین یا ندادین .منم دخترم مشکل بیش فعالی داره و میگن دیرآموز هست گفته این دارو رو بهش بدم اما خیلی مردد هستم 

سلام عزیزم پسرتون رو کجا بردید دکتر .بلاخره دارو ریتالین رو دادین یا ندادین .منم دخترم مشکل بیش فعال ...

من مشهدم.دکتر پریا حبرانی.قرصشم ایرانی میدم .عوارضش وقتی بدن بهش عادت کرد خوب شده