2777
2789
عنوان

حرف زدن پسرم😔

9706 بازدید | 120 پست

سلام خانما من یه پسر ۲۲ ماهه دارم اصلا حرف نمیزنه. از نوزادی گزاشتمش جلو تلویزیون نسبت به همسن و سال هاش خیلی عقبه یه مدته باهاش کار میکنم خیلی بهتر شده. چن تا مطلب در مورد اوتیسم خوندم که خونه تو سرم خراب شد به رفتاراش شک کردم بردمش پیش روانشناس نمیدونم درست تشخیص داد یا نه گفت پسرت اوتیسم نداره تاخیر کلام داره گفت که فقط گزاشتید جلو تلویزیون و بهش بی توجهی کردید نمیدونم بازم خیلی نگرانم. دلم برای پسرم میسوزه وقتی میبینم نمیتونه حرف بزنه و خواسته هاشو بگه قلبم آتیش میگیره. وقتی ازم میپرسن پسرت چرا حرف نمیزنه قلبم درد میگیره دیگه تحمل ندارم کاش منو پسرم باهم میمردیم 😔😔 خییییلی سخته بچه ت نتونه مثل همسن و سال هاش باشه خیلی

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش

باهاش حرررف بزن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگرانیت بی مورده. پسر بچه ها دیر حرف میزنن پسر خواهرم ۳ونیم سالگی حرف زد الان ۱۷سالشه کارمنده باباشه 

باهاش کار کن. کتاب زیاد بخر. قصه بخون. اصلا نگران نباش. دوسال دیگه درو باز میکنی میزاری دم در انقد حرف میزنه 

وا...

براي اينكه تاخير كلام داره كه درمانم داره ميخواي بيمرييد؟؟؟

يكم قوي باش..دنيا هزارتا باززي داره عزيزم..

دقيقا درست تشخيص داده تاخير كلام داره احتمالا..بازي درماني خيلي براش خوبه.

كدوم شهري؟

💕

ناراحت نباش 

بخاطر اینه ک زیاد باهاش حرف نزدی از نوزادی

فامیلمون تا 3 سالگی نمیتونست حرف بزنه

الان 6 سالشه خداروشکر بهتر شده 

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍