2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

212 بازدید | 15 پست

سلام من الان نزدیکه ۲۰ روزه زایمان کردم ازیه هفته بعد زایمانم راه ادرارم درد گرفت امروز موقع دفع ادرارمتوجه شدم انگار که ازتو واژنمم ادرارمیاد ممکنه مجاری ادراریم پاره شده اصلا تو ی واژن راه داره۰؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه معاینه باید بری حتما

ولی خب منم ببخشید ادرارم اون اول پر و پخش میومد

میپاشید ب پاهام

ب مرور خوب شد پنج ماهه زایمان کردم

بعد ادرارمو وقتی میرفتم دستشویی نمیتونستم کنترل کنم اونم خوب شد

موقع دستشویی هم درد داشتم حس میکردم همه چی میخاد بزنه بیرون

اونم از عفونت بود قرص خوردم خوب شدم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
یه معاینه باید بری حتما ولی خب منم ببخشید ادرارم اون اول پر و پخش میومد میپاشید ب پاهام ب مرور خو ...

بعدزایمانم دوبار معاینه شدم دکترفقدبخیه هامودید همه چی هم خوب بود تادوسه روزپیش هم درد داشتم ادرارمیکردم داخل واژنم میسوخت گفتم شاید ادرار ازجلومیریزه که اینجوریه الان دیگ دردا وسوزشام خوب شده موقع ادرارتوجه کردم انگشتمو گذاشتم اون قسمت دیدم ازاونجاهم میاد یه خورده پایین تره سوراخ ادرارم داخل واژن نکنه مجراش پاره شده😭

بعدزایمانم دوبار معاینه شدم دکترفقدبخیه هامودید همه چی هم خوب بود تادوسه روزپیش هم درد داشتم ادرارمی ...

احتمالا افتادگی پیدا کردی

یا بخیه هات باز شدن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
دوروزپیش دکتربودم

زنگش بزن بگو اینجوری شدی

انشالله که چیزی نیس ولی این مورد رو به دکتر نگفتی که کاش حداقل زنگ بزنی بپرسی ببینی چی میگه

فک نکنم تلفنی بشه بگم بازبایدبرم گفت اخرماه هم بیامعاینت کنم

سرچ کردم گوگل فیستول واژنه😭😭😭

وای عزیزم نمیدونم چیه امیدوارم خطرناک نباشه😢😢ولی از من میشنوی به گوگل اعتمادنکن باورکن منم خیلی وقتا سرچ کردم یه چیزایی نوشته که نزدیک بوده سکته کنم همین امروز برو دکتر خیالت راحت شه فردا پس فردا که تعطیله امروزبرو که تا شنبه خودخوری نکنی