2821
2789
عنوان

استرس دارم😰

164 بازدید | 25 پست

دوستان اگر گوشی رو تنظیمات کارخانه بزنیم به صورت دستی هم فلش کنیم بازم اطلاعاتش رو میشه برگردوند؟

خیلی استرس دارم شوهرم موبایل فروشه و تعمیر هم میکنه الان گیر داده موبایل مجردیم که خراب شده ببرم که درست کنه خیلی هم پافشاری داره

گیر دادنش یکم مشکوکه با این که من دوران مجردی دختر بدی نبودم اما خوب بالاخره عکسی پیامی چیزی هست که نخام شوهرم بدونه و ببینه

الان گوشیمم هنگ کرده فلش کردم در حال اتصال مونده و سیستم گوشیم بالا نمیاد

اگر فلش کنه که کاملا پاک‌میشه😐

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریکاوری خود گوشی خیلی کار سختیه

اما اگه مموری کارت داره اونو میشه راحت ریکاوری کرد

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
موبايله رو برو گمش كن يا خرد و خاكشيرش كن اگه كارخونه زدي ديگه با فلش برنميگرده چرا شوهرت اينجوري ...

میگن بر میگرده

نمیدونم شایدم واقعا میخاد درست کنه

اما خوب بالاخره آدم استرس میگیره

داداشم متخصص امنیت و شبکه و هکه ... از لحاظ سخت افزاری هم‌ کارایی انجام میده ... اطلاعات رو از ر ...

رم نداره گوشیم رمشو در آوردم

از برادرت میشه بپرسی من هم تنظیمات کارخانه زدم هم فلش دستی کردم بازم میشه برگردوند؟

من خودم فلش کردم اما میگن اطلاعات میمونه و میشه بازگردانی کرد حتی بعد فلش کردن

نمیدونم واقعا

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹